Villa fra EDC

Håredvej 15

4930 Maribo

1.695.000 kr.

7/5 rum, 240 m²

Skøn 4 længet bondegård i Maribo

Vidunderligt landsted med en fin beliggenhed. Med gadebelysning, og i cykel- og gåafstand til Maribo, med cykelsti hele vejen.

Hele 240 m2 skøn landstedsbolig med bl.a. en 70 m2 solrig ud­sigtster­ras­se, 350 m2 gode udbygninger til anvendelse, på en dejlig over 4000 m2 stor grund, med både lukket gårdsplads og eng/fold.

Udbygningerne er med en traditionel stal­din­dret­ning flere steder, samt garage, disponible rum, og ikke mindst en stor lade.

Boligen rummer i sagens natur rigtig godt. Herunder op til 5 værelser, flere stuer, og et nydeligt stort land­spi­se­køk­ken fra 2018. Derudover et godt stort badeværelse med både brus og kar. Landhuset indeholder gode og store leve- og opholdsrum med stuer, såvel til ophold som spise- og aktivitetsrum. En tidstypisk aptering med flotte plankegulve og fyldningsdøre, samt de tidstypiske pladelofter med lister flere steder.

Sælger har indrettet terrassen helt fantastisk, så du ved godt vejr føler dig hensat til sydlige himmelstrøg.

**********************************

Læs mere om regionen og området under ”Nyttige links”.

#Flexbolig. Langt de fleste boliger her i regionen kan opnå flexbolig tilladelse, således at der ikke er bopælspligt. Du kan læse mere om ordningen her www.flexbolig.nu

Ferienhaus in Dänemark. Die immobilie kann wahrscheinlich auch als ferienhaus für ausländer mit einer verbindung nach Dänemark erworben werden. Hören sie mehr bei uns.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Ejendomsmægler & Valuar MDE - Indehaver

klaus@edc.dk20 71 60 5054 78 16 11EDC Møller Jensen