Villa fra EDC

Havnegade 85

4970 Rødby

450.000 kr.

5 rum, 104 m²

Centralt beliggende i Rødbyhavn

Ejendommen er opført i 1939 og har dermed 84-års jubilæum - Vi ønsker stort tillykke.
Selv om tidens tand har sat sine spor, må man alligevel ærbødigst bukke sig for denne stadig smukke ejendom. Selvfølgelig vil lidt kosmetisk hjælp og nogle steder mere, hjælpe denne ejendom, til igen at kunne fremstå fra sin helt fantastiske side.

Indretningen byder på entré med smuk trappe til 1.sal og adgang til kælder. Gode stuer med plads til både ophold og spiseafdeling. Rummeligt køkken med god skabsplads.
1. salen er udnyttet med repos, to gode værelser og badeværelse med bruseniche. Høj kælder med viktualierum og flere disponible rum.

Rummelig have med mange muligheder hvor hyggestunder kan nydes. Herudover garage og skur.

Alt i alt en spændende byejendom, der fremtræder i rimelig stand, men mangler det sidste finish og lidt kærlighed samt et stort kram.

Vi holder åbent alle dage for fremvisninger, så ring bare til EDC Rødby 54 60 55 44 eller tryk på ”bestil fremvisning” så hjælper vi dig med, at opfylde dine boligdrømme.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jes@edc.dk21 17 86 6258 58 70 85EDC Poul Erik Bech