Villa fra EDC

Havnegade 89

4970 Rødby

495.000 kr.

4 rum, 92 m²

God villa midt i Rødbyhavn

Fin villa beliggende i Rødbyhavn, der har alt det man skal bruge i sin dagligdag - ind­købs­mu­lig­he­der, offentlige trans­port­mu­lig­he­der, fri­tidsak­ti­vi­te­ter – alt i gåafstand fra ejendommen. Herudover motorvejs til- og afkørsel ca. 1 min. fra ejendommen og kort afstand til Lalandia. Der er forventelig mulighed for flexbolig ved konkret ansøgning.

Ejendommen rummer entré, stor og hyggelig stue, badeværelse med brus samt køkken, hvor aftensmaden tilberedes og duften af mors hjemmelavede frikadeller, kan duftes i hele Rødbyhavn. Herudover to gode værelser samt fordelingsgang. Ydermere rummer boligen yderligere en stue eller, hvis du blænder døren et godt værelse.

Til ejendommen hører samtidig udhus samt carport.

En ejendom, der med lidt arbejde kan blive rigtig fin og med en fantastisk beliggenhed, tæt på Femern byggeriet samt motorvejen, hvis du skal pendle.

Kontakt EDC i Rødby - Vi står klar med nøglerne alle ugens dage.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kenneth Bo Dideriksen

Ejendomsmægler, MDE

kedi@edc.dk22 89 04 4058 58 70 86EDC Poul Erik Bech