Villa fra EDC

Kirke Allé 22

4970 Rødby

395.000 kr.

4 rum, 98 m²

Centralt beliggende ejendom

Boligen er beliggende centralt i Rødby tæt på skole, busstation samt i gåafstand til indkøb og diverse fri­tidsak­ti­vi­te­ter. Boligen ligger samtidig tæt på god og børnevenlig badestrand samt Lalandia Feriecenter som indeholder alt hvad hjertet kan begære.

Indretningen fordeler sig på 2 plan, hvor stueplan er indrettet med: entré med trappe til 1. sal, fint badeværelse med brus, dejligt lyst køkken med tilstødende spiseafdeling, hvor gastronomien kan udfolde sig og hofretterne får et ekstra nøk opad samt rummelig stue med plads til det hele. 1. salen er indrettet med repos samt 2 gode værelser. Til boligen hører samtidig god have, som er perfekt til de varme sommeraftener med grillmad og ristede skumfiduser.

Har du lyst til at bo centralt i Rødby, tæt på det hele samtidig med du kan fodre ænderne i gadekæret kun få minutter væk? - Så kontakt EDC i Rødby på tlf. 54 66 55 54, vi står klar med nøglerne alle ugens dage.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kenneth Bo Dideriksen

Ejendomsmægler, MDE

kedi@edc.dk22 89 04 4058 58 70 86EDC Poul Erik Bech