Villa fra EDC

Spurvevej 3, Rødbyhavn

4970 Rødby

595.000 kr.

3 rum, 90 m²
Solgt

Dejlig ét plans villa beliggende i attraktivt område

Spurvevej er en attraktiv og rolig vil­laud­styk­ning beliggende i ”pip-kvarteret”, som er tæt på alt det man skal bruge i sin dagligdag – ind­købs­mu­lig­he­der, offentlige trans­port­mu­lig­he­der – alt i gåafstand fra ejendommen. Boligen, som fremstår flot, er klar til at byde en ny familie velkommen.
Går du en tur indenfor i denne dejlige ejendom, bliver du budt velkommen i den fine entré, som fungerer som fordelingsgang til badeværelset med brus, nydeligt og lyst køkken med nyt køle/frys skab samt opvaskemaskine. Herudover stor stue med det skønneste lysindfald gennem de store vinduespartie, stuen har plads nok til at hele familien kan samles til højtider eller hvis børnene vil lave Lollands længste racerbane. Herudover fint bryggers samt to rigtig fine værelser med plads til overnattende venner, når alle kvarterets legekammerater skal se den store racerbane eller bare lege med børnene, mens du holder fri.
Til boligen hører samtidig garage med splinterny elektrisk port hvor bilen, græs­slå­ma­ski­nen eller svigermor kan parkeres.
Alt i alt en dejlig ejendom der både skal ses og opleves. Lyder det godt? – Så kontakt EDC i Rødby, vi står klar med nøglerne alle ugens dage, og fremviser med et smil.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kenneth Bo Dideriksen

Ejendomsmægler, MDE

kedi@edc.dk22 89 04 4058 58 70 86EDC Poul Erik Bech