Villa fra EDC

Kløngevej 12

4983 Dannemare

295.000 kr.

6/3 rum, 133 m²

Naturskønt område

Velkommen til Kløngevej 12, huset er beliggende i den hyggelige landsby Tillitse, nær strand, skov & natur. Leder du efter en prisbillig bolig? Så er dette huset! Hvad end du søger ny helårsbolig eller en fleksbolig, er dette et godt køb! Huset er løbende vedligeholdt og "skallen" står flot, med blandt andet nyere vinduer og tag. I stueplan finder du en stor vinkelstue, badeværelse, rummeligt køkken, bryggers og en dejlig udestue. På første salen, er der 3 værelser. Huset har en dejlig have med en overdækket terrasse og udsigt til markerne. På grunden er der også en fin garage og nogle gode udbygninger.Opvarmes med træpillefyr.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sara Cecilie Jacobsen

Partner, Ejendomsmægler, MDE

sajac@edc.dk21 53 46 0458 58 73 61EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen