Villa fra EDC

Byvangen 8

4990 Sakskøbing

695.000 kr.

4/3 rum, 108 m²

Dejlig ejendom med kanon beliggenhed

I skønne Sakskøbing på måske én af byens mest attraktive adresser. Her er dag­in­sti­tu­tio­ner, skole og indkøb i gåafstand fra ejendommen, hvor alt andet i byen er i cykelafstand. Byen har svømme- og sportshaller, et rigt foreningsliv samt en masse skønne områder, bl.a. omkring havne- og fjordområdet.

Boligen er veludnyttet og fremstår både indbydende og klar til at en ny familie skal skabe deres minder her. Vi starter i entréen, som fremstår rigtig pæn og som byder jer velkommen hjem og samtidig rummer gæstetoilet under trappen. Fra entréen er der adgang til dejligt spisekøkken med nedgang til lille "kar­tof­felkæl­der", hvor du kan opbevare de hjemmesyltede agurker og rødbeder. Er hele familien samlet kan den tilstødende stue rumme både spise- og opholdsstue. Fra køkkenet er der samtidig adgang til nydeligt badeværelse med brus samt til fint bryggers hvor også husets brændeovn er placeret. På 1. salen finder du tre rigtig gode værelser, som er perfekt til for­æl­dresove­væ­rel­se med to mindre børneværelser.

Haven står som perler på en snor og har utallige hyggekroge og solbeskinnede pletter hvor ef­ter­mid­dagskaf­fen eller grillmaden kan nydes.
En ejendom som skal opleves – ring til EDC allerede i dag på 54605544 for en fremvisning, men skynd dig…

Ejendommen opvarmes med fjernvarme suppleret med brændeovn.

Ejendommen er klar til hurtig overtagelse.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kenneth Bo Dideriksen

Ejendomsmægler, MDE

kedi@edc.dk22 89 04 4058 58 70 86EDC Poul Erik Bech