Villa fra EDC

Korup Åbakke 3, Korup

5210 Odense NV

3.195.000 kr.

6/5 rum, 267 m²

Rummelig og yderst veldisponeret etplansvilla med lækkert poolmiljø

Fra et­plansvil­la­ens udgangspunkt som traditionel familiebolig har boligformen bevæget sig i mange forskellige retninger. Nogle er strømlinede og funktionelle, mens andre er anderledes inspirerede og egensindige. Har I smag for sidstnævnte, kan vi varmt anbefale jer at kaste blikket på denne villa i Korup, som forener rummelighed, flotte opdateringer og en skøn have med poolmiljø.

Også denne ejendom har flyttet sig fra sit udgangspunkt. Ejendommen er nemlig opgraderet med en tilbygning, så I får hele 267 m2 bolig og dermed langt mere plads end i en gængs villa fra 1961. Huset fremmaner derudover en afslappet stemning, der understøttes af det lave, nyere sadeltag og særligt af baghaven, der er noget ud over det sædvanlige.

Her er stemningen fuldkommen ugeneret på den store terrasse, der er anlagt i herregårdssten og derfor er endnu nemmere at holde end resten af haven. Som en naturlig forlængelse af udeområderne finder I det lækre poolmiljø, der endda er udstyret med en hyggelig drinksø i midten, så I hurtigt kan servere kolde caipirinhas til jeres sommergæster.

Men det er ikke kun udenpå, at boligen bevæger sig væk fra den slagne vej. Planløsningen er unik, og I får fem værelser plus et praktisk walk-in-closet. Dernæst byder boligen på køkken-alrum og stue i åben forbindelse, og det skønne opholdsområde balancerer dygtigt mellem moderne materialer og mere stem­nings­mæt­te­de anslag.

Med loft til kip er aku­stik­pla­der­ne således et passende materialevalg, mens dele af den bærende konstruktion af blotlagt for en mere jordnær rumfornemmelse. Det samme giver brændeovnen, mens I får kogeø i det pæne, velholdte køkken. Vådrummene må siges at være et kapitel for sig, for I får et stort badeværelse, som foruden bruseniche også byder på et stort, nedsænket spabadekar. Suppleringsvis har I et lille toilet, mens bryggerset er dimensioneret helt i tråd med den øvrige bolig.

Hyggelige Korup ligger kun otte kilometer vest for Odense C, og bydelen sætter fa­mi­lie­ven­lig­he­den i fokus. Der er skole, øvrige institutioner og desuden et rigt foreningsliv med idræt, jagtklubber og endda en lokal kunstforening.

Kort sagt et spændende boligemne med en lang række dejlige og usædvanlige facetter. Kontakt os for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Rasmussen

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

frank.500@edc.dk40 40 29 6866 14 91 43EDC Åløkken