Villa fra EDC

Præstevej 52, Korup

5210 Odense NV

3.895.000 kr.

8/6 rum, 281 m²
Ny Pris

Indbydende og stilfuld villa med seks værelser

Sjældent kan vi tilbyde en villa på hele 281 m2, som dermed gør dette til en bolig for den pladskrævende familie.

I 2015 og frem har boligens ejere nemlig bygget 160 kvadratmeter bolig op med perfektionisme og godt håndværk, samt nøje udvalgte materialer. Husets oprindelige kvadratmeter er blevet to­tal­trenove­ret, så der er en råd tråd gennem hele husets indretning og villaen fremstår nærmest som et helt nybygget hus.

Bag adressen på Præstevej 52 gemmer sig et hus, hvor der er taget hånd om alle de aspekter, man kan forestille sig. Derfor skal I ikke løfte så meget som en eneste finger inden indflytning, og da de omfattende opdateringer er foretaget med fokus på kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, bliver det heller ikke tilfældet de næste mange år. Udtrykket er sammenhængende med vandskuret facade og et mat, sortglaseret tegltag, mens store vinduespartier tager en betragtelig del af æren for den lette stemning indenfor.

Af de sammenlagt seks værelser skiller to sig ud. Det ene er for­æl­dre­af­de­lin­gen, som har eget badeværelse med dobbelt bruser og badekar, og hvor et helt værelse faktisk er tilknyttet som et luksuriøst walk-in-closet. Dette kan selvfølgelig nemt laves om, og I finder derudover et enkelt værelse for sig selv ved entréen, hvilket giver muligheder for klinik eller andet liberalt erhverv.

Et ekstra badeværelse, et stort bryggers og et viktualierum udgør øvrige praktiske rum, mens den resterende plads er dedikeret de to store op­holds­af­de­lin­ger, der fordeler sig i hver sin ende af villaen. Den østvendte afdeling har køkkenet integreret, og her forkæles I af et stilsikkert design fra Schmidt Køkken.

Men boligens absolutte højdepunkt er den store stue med vestvendt orientering, hvor gavlvinduer samt ovenlys løfter det samlede udtryk. Loft til kip, diskrete akustikplader og den flot udførte pejs kroner det samlede værk, men med gulvvarme i alle rum er pejsen dog mest tilføjet for hyggens skyld.

Haven er nem at holde, og der er anlagt en vestvendt træterrasse i hele villaens bredde. Modsat er forhaven flisebelagt og tildeler således gavmild plads til parkering. For det meste kan I dog lade bilerne stå, for inden for en radius på 700 meter finder I både pas­nings­mu­lig­he­der, supermarkeder og Korup Skole, som ligger lige ved den lokale idrætsforening.

Kort sagt en skøn bolig på en attraktiv adresse. Kontakt os for en fremvisning.

Vi gør vores bedste for at du får en god oplevelse

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Den følelse når jeg har hjulet dig videre, er helt speciel. Derfor elsker jeg mit arbejde.

Jonas Kock Kristensen

Salg & Vurdering

jkk@edc.dk51 40 84 9851 40 84 98EDC Tarup