Villa fra EDC

Labirksgyden 16, Birkum

5220 Odense SØ

1.445.000 kr.

4/2 rum, 120 m²

Udsigt over markerne og 15 min til centrum

På Labirksgyden 16 får du det hele. Både den skønne udsigt ud over markerne og Odenses centrum under 15 min. væk.
Huset er indvendigt moderniseret igennem sælgers ejertid, og fremstår lys og imødekommende, og har derudover bl.a. udbygget garage og lagt nyt tag på denne.
Fra husets store bryggers, er der udgang til stor overdækket terrasse, med rig mulighed for at nyde sommeren, selv når den ikke viser sig fra den mest solrige side. Fra bryggerset er der adgang til husets køkken, der ligger i åben forbindelse med spisestuen, og med en halvvæg er adskilt fra dagligstuen, så familien kan være samlet, også under madlavningen. Med brændeovnen, de skønne plankegulve og glatte hvide lofter, er det nemt at føle sig hjemme.
Stueetagen rummer derudover gæstetoilet, nedgang til kælder, samt pæn entré med opgang til førstesalen.
Førstesalen indeholder et skønt børneværelse med fritlagte spær og hyggelig hems, med rigelig plads til enten hygge eller opbevaring. Derudover badeværelse og stort soveværelse med udgang til svalegang, hvor sol og udsigt udover markerne kan nydes.
Kælderen har ligeledes god plads til diverse opbevaring, og med praktisk opdeling af rummet, er der et væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Huset har desuden en super garage/værksted, hvorpå nuværende ejer bl.a. har lagt tag, og der både er indlagt vand, el, samt delvis gulvvarme.
Huset fik i 2017 indlagt fjernvarme.


Som køber hos EDC får du en gratis flyt­te­for­sik­ring fra Gjensidige (dækningssum 50.000 kr.)

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Anders Djursaa Jensen

Ejendomsmægler, MDE

adj@edc.dk21 25 10 52EDC Poul Erik Bech