Villa fra EDC

Skjolddrageren 9, Fraugde

5220 Odense SØ

3.295.000 kr.

5/4 rum, 157 m²

Familievenlig bolig beliggende ved naturskønne omgivelser

I det hyggelige Fraugde, med en yderst tiltalende beliggenhed nederst i lukket vænge og ud til grønne arealer, finder man denne dejlige villa. En spændende villa med masser af muligheder for familien som ønsker plads og som ønsker at være tæt på naturen. Villaen er perfekt til dig som søger en charmerende bolig i smukke omgivelser i et roligt kvarter. Boligen er beliggende tæt på flere gode skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner samt ind­købs­mu­lig­he­der m.v.
Boligen indeholder: Entré/bryggers med garderobe og god plads til overtøj og va­ske­fa­ci­li­te­ter. Fra entréen er der indgang til en skøn og rummelig opholdsstue med udgang til terrasse og dejlig, velanlagt have. Fra opholdsstuen har du direkte adgang til det store for­æl­dresove­væ­rel­se, hvor du tilmed har et lækkert walk-in og badeværelse. Tilbage i opholdsstuen har du adgang til endnu et godt værelse, oplagt til kontor m.v.
Derudover har du det skønne køkkenalrum, hvor du har godt med plads til madlavningen og stor spiseafdeling. Ikke nok med det har du loft til kip og igen direkte udgang til den skønne terrasse/have.
Videre fra køkkenalrummet kommer du ind bør­ne­af­de­lin­gen med 2 rigtigt gode værelser samt eget pænt badeværelse med brus.
Boligen har en skøn lukket have, hvor der er god plads til både trampolin og vildmarksbad/spabad. Ikke nok med det har du direkte udgang fra haven til de skønne fællesområder.
Herudover får du en skøn indkørsel og carport samt et godt værksted/skur.
Ring allerede i dag for besigtigelse.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Pia Ellegaard Nissen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

pen@edc.dk23 61 12 2466 12 61 26EDC Poul Erik Bech