Villa fra EDC

Dalumvej 41C, Dalum

5250 Odense SV

3.795.000 kr.

3/2 rum, 218 m²

Sjældent udbudt baghus i midt i Dalum

Nogle gange opstår unikke muligheder og sjældne beliggenheder. Det er netop, hvad du finder på Dalumvej 41C. Tilbagetrukket fra hverdagens larm og travlhed, finder du dette spændende baghus (registreret som ejerlejlighed), som emmer af kvalitet og gård­ha­ve­stem­ning.

Foran ejendommen på det flisebelagte areal, kan du sætte bilen på den til ejendommen hørende par­ke­rings­plads. Fortællingen starter dog for alvor, når du kommer indenfor i ejendommen…

Med det samme mødes du af lys, charme og modernitet, kombineret i ét samlet udtryk. Fra entréen kan du tilgå badeværelset, men samtidig skimte, hvad venter der sig om næste hjørne: Køkkenalrummet, hele vægpartiet ud mod baghaven er af glas og det trækker både natur og udeliv med indenfor, og det giver samtidig det skønneste lysindfald. Køkkenet er etableret med køkkenø og med fokus på plads og luftighed til familie eller gæster. Fra alrummet tilgås huses to værelser.

Førstesalen danner rammen om stue, hygge og afslapning. De fritlagte hanebåndsspær og de hyggelige kanter, gør rummet dase-venligt. Nederste etage, kælderen, hører ligeledes med til denne ejendom, trods dens beliggenhed under forhuset.

Baghaven er privat, hyggeligt og større end normen på baghuse. Her finder du en jacuzzi, græs og stor flisebelagt terrasse, der sikrer, at selv de store selskaber kan huses.

Vi glæder os til at fremvise denne ejendom!

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Munk

Indehaver, afdelingsleder & Ejendomsmægler, MDE

mun@edc.dk21 23 37 0166 14 00 15EDC Poul Erik Bech