Villa fra EDC

Havremarken 28, Hjallese

5260 Odense S

2.799.000 kr.

4/3 rum, 119 m²

Skøn 1 plans villa beliggende i lukket kvarter

Utrolig dejlig og velindrettet 1 plans villa, beliggende i lukket børnevenligt kvarter i Hjallese. Der er fra ejendommen kort afstand til indkøb, god skole samt mo­tor­vejs­net­tet. Området er meget børnevenligt med to legepladser få meter fra boligen.
Træder du ind i villaen, vil du blive budt velkommen af en lys og rummelig entré, med god plads til opbevaring af overtøjet. Fra entréen er der adgang til et stort lyst badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Videre fra entréen er der indgang til et stort lyst køkken, hvor der er god plads til madlavning samt opbevaring. Fra køkkenet er der dør til tre gode værelser, alle med et dejligt lysindfald. De 3 værelser giver rig mulighed for etablering af eksempelvis gæste- børneværelse, kontor eller hobbyrum.
Tilbage i entréen er der åbning ind til en stor og dejlig opholdsstue, hvor hele familien kan samles. Videre fra den hyggelige stue er der dør til et rummelig og lyst soveværelse. Fra opholsstuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse, hvor de solrige sommertimer kan nydes.
Tilhørende den dejlige terrasse er der en skøn have med græsareal, hvor der plads til at børn kan lege eller en hyggelig urtehave, hvis det er det man går og drømmer om.Villaen har derudover en tilhørende carport samt et udhus med mulighed for opbevaring.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Pia Ellegaard Nissen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

pen@edc.dk23 61 12 2466 12 61 26EDC Poul Erik Bech