Villa fra EDC

Skærevej 29, Fangel

5260 Odense S

1.495.000 kr.

5/4 rum, 154 m²
Visuel tilstandsrapport

Hyggelig landvilla syd for Fangel

Det er ingen hemmelighed, at man sagtens kan opleve landlig idyl uden at skulle give sig i kast med store landejendomme og uoverkommelige matrikler. Kig eksempelvis på denne villa syd for Fangel, hvor I får dejlige omgivelser i kombination med en bolig, der stør­rel­ses­mæs­sigt svarer til en familievilla.

Huset ligger kun et kvarters kørsel uden for Odense, men landskabet er behørigt frit. Ud over de få naboer er området præget af marker og de små, midtfynske bække, der render sammen til Odense Å. Derudover er det rart at have en så veludbygget og solidt funderet by som Bellinge inden for tre kilometer. Hvad angår indkøb, foreningsliv og fremragende skoler kan byen måle sig med langt større lokalsamfund, mens en hurtig tur til tanken i Fangel længe er klaret, inden anden halvleg går i gang.

På hjemmeadressen finder I en ejendom, der er opført i en klassisk, charmerende stil. En lille garage får I også, men der er ligeledes plads til parkering på det store fliseareal foran. Stør­rel­ses­mæs­sigt svarer grunden til en gængs villahave, og var det ikke for den fine udsigt over de åbne marker, ville I sagtens kunne finde udeområderne på en stille villavej. Den hævede, vestvendte træterrasse fanger godt med ef­ter­mid­dags­sol, og herfra kan I holde øje med åkanderne i den lille havedam.

Fine løsninger finder I på tværs af boligen, som med en god opdeling af værelser og opholdsrum også forekommer veldisponeret. Af de to værelser på første sal er det største udstyret med walk-in-closet, mens rummene samles om en god repos i stuestørrelse. Yderligere et par værelser findes i stueplan, og ud over et pænt, tidssvarende badeværelse er de fælles sam­lings­punk­ter tildelt stor betydning.

Eksempelvis er køkkenet en flot, moderne sag med træbordplader og fyldningslåger, og ved køkkenhalvøen kan I sammen lægge sidste hånd på serveringerne. Lige bagved ligger den rummelige vinkelstue, hvor I kan samles omkring langbordet til festlige lejligheder, og brændeovnen er i særdeleshed hyggelig, når man bor et sted, hvor vinternætterne er ekstra mørke.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emil Juul Høgstrøm

Salg & vurdering

emhog@edc.dk51 18 07 6458 58 73 40EDC Poul Erik Bech