Villa fra EDC

Bladstrupvej 145, Lumby-torp

5270 Odense N

800.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Prisvenlig ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg

Søger du en prisvenlig ejendom beliggende tæt på det centrale Odense, og drømmer du samtidig om et hus og en grund med mange muligheder, ja så er Bladstrupvej 145 et besøg værd.

Selve huset består af entre hvorfra husets badeværelse som det første tilgås. Fra entreen føres du videre ind i køkkenet som er med direkte adgang til den kombinerede spise og tv-stue. Herfra er der adgang til det ene af husets 3 soveværelser, samt til udestuen.

Fra entreen ledes du også op på 1. salen som består af en stor repos/multirum, toilet samt 2 værelser i enden (bemærk, at det kun er 18 m² ud af de antagelige 42 m² på 1. salen som er godkendt på BBR).

Udendørs byder ejendommens 1.734 m² store grund på bl.a. værksted/udhus.

Er du til landlige omgivelser, ønsker en grundstørrelse der er større end den typiske parcelhusgrund, og søger du samtidig en ejendom med mulighed for at sætte dit eget præg?

Tøv da ikke med at kontakte os for en fremvisning.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jacob Uglebjerg

Ejendomsmægler, MDE

jug@edc.dk21 38 51 3266 12 61 27EDC Poul Erik Bech