Villa fra EDC

Bladstrupvej 64, Lumby

5270 Odense N

1.195.000 kr.

4/3 rum, 125 m²

Smuk, klassisk landvilla i ind­flyt­nings­klar stand

De første par øjekast giver et sandfærdigt indtryk af denne flotte landvilla, men den velholdte og ind­flyt­nings­kla­re stand er blot begyndelsen. Nogle kvaliteter kan man nemlig ikke renovere sig til, og her i udkanten af Lumby er disse kvaliteter bærende for boligen. Udsigten over kornmarkerne maler den smukkeste kulisse, og sammen med indretningen og den dejlige have giver det næsten indtryk af en charmerende landejendom i miniformat.

Selvom stemning er en uhåndgribelig kategori, tager den stadig afsæt i nogle konkrete rammer. På Bladstrupvej 64 har man taget sig godt af udgangspunktet, og ejendommen fra 1946 bærer præg af både store og små opdateringer. En betydelig indsats i løbet af de senere år tæller således alt fra omfangsdræn, efterisolering og ener­gi­renove­ring til mere æstetiske mo­der­ni­se­rin­ger af boligen.

Dermed ikke sagt, at husets materialevalg er hensynsløst neutralt. Tværtimod etablerer boligen en fin balance mellem stilrent interiør og sine rustikke virkemidler. Planløsningen er på én gang hyggelig og rationel, og i stueplan finder I køkkenet og de to stuer i åben forbindelse. En pillebrændeovn supplerer de to varmepumper, der tilsammen giver en fornuftig energiøkonomi.

Et enkelt værelse får I også i stueplan, mens baghuset er udnyttet med praktiske rum – nemlig badeværelset og det store bryggers. Begge byder på pæne akustiklofter og lyse, sandfarvede gulvklinker, og der er endda gjort klar til gulvvarme, hvis I ønsker det. Derudover byder førstesalen på to værelser, som har loft til kip og synlige hanebåndsspær, og afrundingsvis får I en god, tør kælder.

At kunne ligge i sin seng og kigge ud over markerne er en fornøjelse, som er de færreste forundt, og en betydelig del af boligens aktiver befinder sig faktisk uden for vinduerne. Sommeren 2022 blev brugt på at lægge en ny terrasse, som ligger dejligt ugeneret bag huset, mens æble, blomme og valnødder hører til det spiselige forråd, I kan samle i haven. Grunden grænser direkte op til de åbne marker, så i højsommeren kan I stå helt ude i græskanten med korn til knæene.

Fra Bladstrupvej går en privat sti til bo­lig­kvar­te­rer­ne i selve Lumby, hvor der er skole, børnehave og sportshal. Det er også nemt at komme med bussen ind til selve Odense, og med mindre end ti kilometer til city kan I mærke både den landlige idyl og byens puls.

Velkommen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Packness

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

mapa@edc.dk21 86 83 0158 58 70 93EDC Poul Erik Bech