Villa fra EDC

Filippagrenen 4

5462 Morud

3.995.000 kr.

5/4 rum, 193 m²

Arkitektonisk smuk og ind­flyt­nings­klar familievilla i Morud

- Flot, formfuldendt byggeri
- Lys og i særklasse veldisponeret
- Tre værelser plus et kontor
- Meget attraktiv beliggenhed i Morud

På Filippagrenen i attraktive Morud forkæler denne villa jer med arkitektoniske lækkerier fra ende til anden. Huset fra 2007 besidder et tidløst, modernistisk udtryk med inspiration fra 60’ernes tegnestuer, og indadtil venter en både rummelig og yderst veloplagt familiebolig med de helt rigtige dispositioner.

Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at huset ikke er noget almindeligt typehus men arkitekttegnet. Ejendommen er fuldmuret og som et frisk pust udført med forskudte tagflader, der giver et besnærende og harmonisk udseende, mens ved­li­ge­hol­del­ses­frie materialer og lyse, næsten sandfarvede mursten indskriver byggeriet i de klassiske vil­la­tra­di­tio­ner. Udover de 193 kvm bolig får I desuden en stor, interegreret carport.

Villaens konstruktive egensindighed afspejler sig også inden døre, hvor skrålofter, tagvinduer og en ofte imponerende loftshøjde alle varetager boligens interesser. Den særlige geometri er markant, men med synlige bjælker og store vinduespartier blødes udtrykket op. Inventaret er lyst, velvalgt og tidssvarende, og det samme må sige om boligens meget funktionelle planløsning.

I får tre værelser plus et kontor, og det oplagte for­æl­dresove­væ­rel­se har desuden walk-through-closet og eget badeværelse. Husets andet badeværelse ligger i modsatte side af boligen, og herimellem finder I sammenflettede opholdsområder med køkken-alrum og stue samt trappe til en ekstra stue/kontor på første sal. Køkkenet giver adgang til et lille viktualierum, mens den lækre pejseindsats med dobbelt glasfront indgår med imponerende lethed i den in­dret­nings­mæs­si­ge helhed, så den kan ses fra flere vinkler. Endelig har I et godt og rummeligt bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og diverse opbevaring.

Grunden tæller godt og vel 1.000 m2, og udemiljøerne indfinder sig særligt i den sydvendte baghave. Fra stuen på første sal får I udgang til en skøn altan, og nedenunder finder I overdækkede og helt ugenerede uderum.

Indtager I fug­le­per­spek­ti­vet, er det nemt at forstå Moruds popularitet. Det lille, trygge lokalsamfund indgår i Odenses kredsløb med nemme pendlerforhold til city, og samtidig får I et roligt nærområde præget af fredelige skove og fantastisk natur. Skole, institution, friluftsbad, hal og ind­købs­mu­lig­he­der ligger alle inden for gåafstand, så I kan føje gode lokale faciliteter til den samlede palet.

Vi arrangerer med fornøjelse en fremvisning. Kontakt os allerede i dag.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dk24 60 00 4764 82 12 00EDC Otterup