Villa fra EDC

Altonavej 22, Harndrup

5463 Harndrup

995.000 kr.

5/3 rum, 191 m²

RØDSTENSVILLA UD TIL NATUR MED NYERE VARMEANLÆG

Her tilbyder vi den klassiske mu­rer­mester­vil­la, en rummelig og solid villa, med 1.sal og fuld kælder. Villaen har fået installeret ”luft til vand”- varmepumpe.

Villaen fremstår rimelig original men velholdt og med masser af sjæl og charme. Villaen er beliggende på stor grund, anlagt med græs, træer og buske og beliggende ud til åbne marker, tæt på Skoven.

Boligen er på 165 m2 og indeholder entre, stort trapperum med trappe til 1 salen, 2 dejlige stuer med fransk dobbeltdør imellem, Stort køkken med mange skabe og beliggende i åben forbindelse med stort alrum, badeværelse med skabsmiljø og bruseniche. 1 salen er stort reposrum, 2 gode værelser, stort soveværelse med udgang til altan, toilet.
110 m2 god og funktionel kælder, der indeholder trapperum, fyrrum, vaskerum, viktualierum, værksted og 2 disp. rum.

Til villaen er der en ældre garage på 49 m2, samt et ældre udhus på 36 m2. Endvidere drivhus og overdækning.

Ejendommen er beliggende en 2108 m2 stor grund, tæt på en lille skov. Fra grunden og alle husets vinduer er der udsigt og nærkontakt til natur og det omkringværende dyreliv.

Villaen er beliggende ”ude på landet”. Der er ca. 3 km. til indkøb i Harndrup og ca. 3,5 km. til skole og børnehave. Fra ejendommen er der ca. 4-5 min. kørsel til mo­tor­vejs­af­kørs­len.

EN GOD OG SUND VILLA MED MANGE MULIGHEDER.

Vi gør os umage.

Boligen er en stor del af vores liv og derfor meget vigtig. Vi gør os umage hver eneste dag, for at alle parter skal have en god oplevelse i bolighandlen.

Henrik Elbæk

Ejendomsmægler & valuar MDE

he@edc.dk20 44 13 6664 42 14 40EDC Højris Aps