Villa fra EDC

Farstrupvej 55, Farstrup

5471 Søndersø

495.000 kr.

4/3 rum, 126 m²

Naturskønt beliggende mu­rer­mester­vil­la – skarp pris

Som nabo til åbne marker mellem Søndersø og Morud, er dette en bolig til jer, der holder af ro og naturskønne omgivelser. Samtidig kan I glæde jer til en spændende ejendom – nemlig en flot mu­rer­mester­vil­la fra 1930, der er rig på klassisk charme og atmosfære. Huset er endda sat til en skarp pris, så I har luft i budgettet til netop de opdateringer, I drømmer om.

Følger I lidt med i dansk design, kender I måske allerede Farstrup, som er bedst kendt for møbelfabrikken, der i mere end hundrede år har ligget her i byen. Derudover er det bestemt ikke industri, der karakteriserer omgivelserne, men tværtimod marker, skove og rolige landeveje. Af områdets mange småbyer er Farstrup desuden blandt de bedst beliggende, for med blot et par kilometer til både Morud og Søndersø har I alle for­nø­de­n­he­der­ne inden for rækkevidde.

Når de flotte mu­rer­mester­vil­la­er fra starten af det 20. århundrede ofte er mere attraktive end tilsvarende etplanshuse, så skyldes det charmen, som i sammenligning er helt uden for kategori. Og med sine gavlkviste, rundbuevinduer og mil­li­me­ter­præ­ci­se gesimser lever denne ejendom så rigeligt op til for­vent­nin­ger­ne. Som tilskud får I god plads til parkering – som det sig hør og bør, når man kommer lidt på landet. Det samme gælder i øvrigt en stor have, og denne er endda nem at holde.

Læg derfor kræfterne inden døre, hvor den 126 m2 store bolig suppleres af 56 disponible kvadratmeter i kælderen. For trods sin hyggelige indretning er det trods alt noget tid siden, husets inventar var på forsiden af bo­lig­ma­ga­si­ner­ne. Planløsningen er til gengæld blandt boligens mest indlysende kvaliteter, og mens de respektive afdelinger allerede i dag er klart defineret, kan I med få, simple greb sætte jeres eget præg på rumfordelingen.

Den store vinkelstue nærmest tigger om at blive slået sammen med køkkenet for et lækkert, moderne opholdsområde, og antallet af værelser har I også selv indflydelse på. Et enkelt ligger i stueplan sammen med et toilet og et par depotrum, mens I ovenpå finder tre yderligere værelser sammen med boligens badeværelse. Glem heller ikke kælderen, som i sig selv repræsenterer et arsenal af gode muligheder.

Kontakt os allerede i dag. Så arrangerer vi med glæde en fremvisning.


Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Rasmussen

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

frank.500@edc.dk40 40 29 6866 14 91 43EDC Åløkken