Villa fra EDC

Rugårdsvej 942, Skovsgårde

5471 Søndersø

998.000 kr.

6/5 rum, 114 m²
Mulighed for flexbolig
Åbent hus med tilmelding 27. maj 10:00 - 17:00

Unik landvilla i Skovsgårde med 2 "boligenheder" - mulighed for flexbolig!

OBS: Nymalet og med nye gulve på 1. salen - kom ud og oplev denne unikke ejendom på en fremvisning!

Ejendommen og "anneks" opvarmes via 2 energirigtige luft-luft varmepumper.

Hvis man forestiller sig et stråtækt bin­dings­værks­hus fra 1808, er det med garanti ikke denne ejendom i Skovsgårde, der dukker frem for det indre øje. For selvom byggestilen, den store grund og de landlige omgivelser er forventelige karaktertræk, er der meget andet på færde. I forlængelse af huset finder I således en bonusbygning, som fremstår i boligkvalitet og byder på masser af muligheder.

Med andre ord tegner der sig et billede af en ejendom, der ikke helt er som alle andre. Og et hurtigt kig inden døre afslører straks, at boligen er både ind­flyt­nings­klar og moderne. De mange na­tur­ma­te­ri­a­ler skaber god synergi med det oprindelige hus, og eksempelvis går nistrede granitfliser igen på tværs af rummene. Samtidig giver de synlige bjælker et lille indblik i husets historie, mens både hårde hvidevarer og inventar er i en god, tidssvarende kvalitet.

I stueplan rummer boligen to værelser, et lækkert Svane-køkken med gra­nit­bord­pla­de, desuden et alrum og stue i åben forbindelse med fuld udnyttelse af lysindfald og kvadratmeter. I får desuden et lille gæstetoilet i forlængelse af entréen, som er indrettet med bryg­ger­s­fa­ci­li­te­ter. Det egentlige badeværelse er ikke bare indbydende, men decideret lækkert udført med både bruseniche og spabadekar. Og endelig er tagetagen udnyttet med en stor lys opholdsstue og et hyggeligt værelse. Stuen på 1. salen kan nemt opledes, så der bliver plads til 2 ekstra værelser - se den alternative plantegning.

Udover den energirigtige varmepumpe har hovedhuset også har gulvvarme (el) i hele stueplan og samt 2 brændeovne som supplerende varmekilder.

Boligen er fuldstændig ind­flyt­nings­klar, og det samme gælder "anneks"/bonusbygningen. Her får I et stort, hyggeligt leverum med flotte materialer og hems. Der er også både køk­ken­fa­ci­li­te­ter og et baderum tilknyttet. Ligesom selve boligen er også denne bygning udstyret med luft-til-luft-varmepumpe.

Ejendommen rummer desuden flere gode værksteds-/ga­ra­ge­byg­nin­ger - ideelt til mekanikeren eller håndværkeren.

En skøn, landlig beliggenhed skal også kunne mærkes på egen matrikel. Og det kræver ingen større forkundskaber at værdsætte den flot anlagte have, som kun gør ejendommen endnu mere interessant. De store, velafgrænsede stenbede med rododendron giver et spændende udemiljø, mens terrasser og drivhuse hver især føjer fine kvaliteter til helheden.

Derudover har området meget at byde på. Naturelskere får travlt med at sætte kryds i kalenderen, og den lille landsby ligger samtidig meget fornuftigt. Ejendommen er tilknyttet den populære Havrehedskolen i Veflinge/Morud. Nærmeste ind­købs­mu­lig­hed finder man i Harndrup, mens otte kilometer til E20 gør det regionale perspektiv yderst fornuftigt.

En på alle måder unik ejendom venter. Kontakt os for en fremvisning.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703294
Boligareal
114 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
2.231 m²
Antal etager
2
Byggeår
1808
Ombygget
1990
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.568 kr.
Pris/m²
6.357 kr.
Pris
998.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-20,00 %
Liggetid
429 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.137 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.776 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02