Villa fra EDC

Hedebovej 81

5474 Veflinge

1.995.000 kr.

5/3 rum, 161 m²
9.850 m2 grund

Charmerende og velholdt landvilla med god plads og skøn naturgrund

Tag roligt den udvidede tjekliste med, når I første gang ankommer til Hedebovej 81 sydvest for Veflinge. Her får I nemlig alle de kvaliteter, som en god landvilla bør tilbyde. Opdateringerne er foretaget i tråd med det charmerende stuehus fra 1827, og de rummelige udhuse får straks idéerne til at pible frem. Ikke mindst byder ejendommen på en stor naturgrund, hvor I bliver mødt af en skøn stemning, så snart I åbner terrassedøren.

Udviklingen fra traditionel land­brugs­e­jen­dom til moderne livsstilsbolig er foregået trinvis i løbet af ejendommens snart 200 år lange historie. De store udhuse blev tilføjet i starten af det 20. århundrede, og bygningerne ligger i sammenhæng omkring gårdspladsen. Selve stuehuset tæller 161 m2 (jf. BBR) bolig, mens et uudnyttet loftsrum giver muligheder for at øge det samlede areal.

Indenfor finder I pæne opdateringer på tværs af boligen, hvor lyse materialer går godt i spænd med synlige bjælker og pæne plankegulve. Køkkenet fremstår veldisponeret med spiseplads, og med to stuer en suite får I fine opholdsrum til den daglige hygge. To gode badeværelser letter desuden hverdagens logistik, så I kan falde i spabadekaret en times tid uden at blive mødt af utålmodig banken på døren. Bryggerset ligger i stueplan, mens førstesalen i dag byder på tre værelser. Her er det afgjort værd at se nærmere på det store loftsrum, hvor ud­vi­del­ses­mu­lig­he­der­ne er ganske betragtelige.

Det største værelse har udgang til en skøn tagterrasse, som giver et flot udsyn ned over haven. Med en lille hektar til rådighed er der masser at kigge på, når de knastørre sommermåneder viger pladsen for regnvåde efterårsdage og vin­ter­hal­vå­rets snefald. Mindre dyrehold kan dermed sagtens komme på tale, mens nyttehaven og de gamle frugttræer allerede spæder lidt til de grønne ambitioner. I samme ombæring efterlader udhusene mulighed for lidt af hvert, og den selvstændige eller semi-professionelle håndværker får god plads at boltre sig på.

Endelig er området ubetinget landligt. I ligger endda godt tilbagetrukket fra den lille, bugtede landevej, som forbinder jer til egnens andre småbyer. I har kun et par kilometer til Veflinge, der tilbyder en god samling af fornødenheder, ligesom Morud, Søndersø og Odense er umiddelbart tilgængelige i hverdagen.

En landvilla der fortjener en høj stilkarakter. Kontakt os for en fremvisning.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bra@edc.dk30 29 33 3564 89 11 02EDC Søndersø