Villa fra EDC

Vestergade 79, Strib

5500 Middelfart

2.195.000 kr.

3/2 rum, 138 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt villa i hjertet af Strib – 124 m2 erhverv

Denne fine villa i Strib er lidt af en sjældenhed. Idet husets 138 m² suppleres af 124 m² erhverv med gode reele rum så mulighederne i denne ejendom er i særklasse. Den centralt beliggende ejendom har dejlig nem have og stor solrig gårdhave

Villaen er opført i 1924, og den præsenterer sig flot med nyrenoveret og malet facade, højt sadeltag og store vinduespartier i flere fag. Bemærk, at det skrånende terræn har givet plads til ekstra store vinduer i kælderen, så de 45 m2 fremstår lige så lyse som den øvrige bolig, og ejendommen er tilmeldt fjernvarme

Indenfor er der taget hånd om de løbende opdateringer, hvor filtede lofter og vægge bidrager til det pæne helhedsindtryk. I stueplan får I et stort køkken-alrum fra 2007 med stilsikre Designa-elementer. En fransk dobbeltdør skaber herfra fin forbindelse til hjemmets store stue, hvor de originale plankegulve er en velbevaret detalje. Badeværelset ligger ligeledes i stueplan, og der er både blevet plads til muret bruseniche og spabadekar. Førstesalen rummer to gode værelser foruden et opdateret toilet, mens kælderen byder på et godt hobbyrum og et vaskerum.

Den lange entré fungerer som bindeled til erhversdelen, og her finder I ganske praktisk endnu et pænt toilet. Tre store rum udgør selve enheden, og her blev lofter og vægge opdateret i 2007. Rammerne er perfekte til en klinik eller et lille firma med en håndfuld ansatte, for også par­ke­rings­for­hol­de­ne udenfor er til det. I kan selvfølgelig også søge om at omdanne arealet til disponibel plads eller decideret bolig og dermed udnytte mulighederne for en mis­un­del­ses­vær­dig te­e­na­ge­af­de­ling med plads til at spille computer og holde forfest.

Ejendommen indrammer sammen med husets erhvervsdel en stor terrasse med karakter af et hyggeligt gårdhavemiljø. I kan altid finde sol eller skygge efter behov, mens aftensolen lander på fliseterrassen i bunden haven.

Og det er heller ikke ubetydeligt, at villaen ligger helt centralt. Lige ved skolen, lige ved pas­nings­mu­lig­he­der, og ikke mindst tæt på stranden og byens hyggelige lystbådehavn.

Lad os stå for en fremvisning, så I kan blive klogere på, om dette er stedet for jer.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristoffer Sommers Gjettermann

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

kgj@edc.dk61 22 89 9164 41 16 02EDC Poul Erik Bech