Villa fra EDC

Skovkrogen 22

5540 Ullerslev

1.850.000 kr.

6/5 rum, 171 m²
Nyhed

Funk­tio­na­li­stisk etplansvilla med Bondemosen som nabo

Der kan ikke være tvivl om tidens boligtrends – de flade built-up-tage er tilbage. Med sit omfattende boligareal og imponerende lysindfald sætter denne villa flueben i alle de funk­tio­na­li­sti­ske kategorier. Og hvad huset besidder i fokus og enkle virkemidler, komplementeres på fornem vis af den skønne beliggenhed i Ullerslev, hvor I får Bondemosen som nabo.

Villaen hviler dermed på to søjler. Byggeriet bringer nemlig form og funktion i balance, mens de frodige omgivelser bringer naturens ufor­ud­si­ge­lig­hed i spil. På opdagelsesture i området møder I alt fra na­tur­le­ge­plad­ser og sheltere til selvsåede æbletræer og små skovstier. Her kommer I helt tæt på sæsonerne, hvor forårets lysegrønne trækroner langsomt bliver til et knasende bunddække efter løvfald.

Selve ejendommen er et stilsikkert eksemplar fra 1972, og det gule mur­stens­byg­ge­ri suppleres af en stor dobbeltgarage mod vejen. Ligeledes rummelig er boligen, og en veldisponerede planløsning byder desuden på hele fem værelser, og tag­kon­struk­tio­nen giver anledning til gode ovenlysvinduer, så også boligens inderste rum fremstår lyse og hjemlige.

I får to badeværelser samt bryggers og gæstetoilet, inden de store opholdsrum indtager pladsen i hjertet af huset. Køkkenet er et godt, regulært spisekøkken, og i forlængelse heraf finder I en sammenhængende dobbeltstue med spiseafsnit og sofaområde. Begge afdelinger har forbindelse til en skøn udestue, som takket være dobbelt ovenlys og store terrassedøre kan integreres i haven eller boligen alt efter årstiden.

Fundamentet er således på plads, og I kan opdatere boligen, så den passer nøjagtigt til jeres præferencer og behov. Haven er et fantastisk tilskud, hvor I kan slænge jer i gårdhaven og på de ugenerede terrasser. I skal heller ikke søge læge, hvis fingrene bliver grønne, for den store, sunde køkkenhave er allerede klar til de første løg og stiklinger.

Men boligen og naturen er kun den ene side af sagen. Beliggenheden i Ullerslev er den anden. Trods de fredelige omgivelser befinder I jer enormt tæt på bymidten, og dermed har I kort gåafstand på et par hundrede meter til de nærmeste ind­købs­mu­lig­he­der. Inden for samme afstand finder I institutioner, skole og byens kulturhus, mens en overkommelig distance til Odense og Nyborg gør Ullerslev ekstra interessant som pendlerbase.

Vi siger velkommen til. Kontakt os for at høre nærmere.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Pernille Gøttsche Egholm

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pe.555@edc.dk26 25 10 5465 38 23 17EDC Langeskov