Villa fra EDC

Banevej 4, Håstrup

5600 Faaborg

1.649.000 kr.

7/6 rum, 219 m²

Markant mu­rer­mester­vil­la i bjerglandsbyen Håstrup

Håstrup ligger i et fantastisk kuperet område med vidunderlige vandrestier, der starter blot hundrede meter fra den udbudte mu­rer­mester­vil­la. Her kan I gå ture, ligesom I kan motionere på cykel i et udfordrende terræn. Dron­nin­geud­sig­ten fra 130 meters højde udover Helnæs befinder sig blot 20 minutters gåtur fra indkørsel. Selve Håstrup er karakteriseret ved et aktivt foreningsliv, friskole, børnehave og vuggestue, ligesom købmanden er af den aktive type. I har blot fire kilometer til stranden ved Falsled, og afstanden til Odense er 30 kilometer.

I får plads nok til en stor familie med tre værelser og badeværelse ovenpå og yderligere to soveværelser nedenunder plus et værelse i mel­lem­byg­nin­gen, der er velegnet til legerum, teenagezone eller kreativt værksted. Herfra er der udgang til haven, og ved siden af ligger det andet badeværelse (renoveret i 2019), der ligesom badeværelset ovenpå og bryggerset ved siden af har gulvvarme. Opholdsrummene er store, og de ligger ved siden af hinanden. Køkkenalrummet er holdt i en hyggelig og rustik stil, og i stuen er der glaskarnap, sprossevinduer og plads til flere sofagrupper. Det er også her, man kan se enkelte historiske spor i gulvet efter telefonhusets oprindelige om­stil­lings­bord og fornemme husets historie.

Haven er sydvendt, hyggelig og med masser af plads til at nyde terrasselivet på flere sider af huset. I får et drivhus og mulighed for at indrette alle de haverum, som I kunne tænke jer, inklusive vildtbed, nyttehave og legehave til børnene.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Perregaard

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE

claus@edc.dk40 11 29 9862 61 48 00EDC Faaborg