Villa fra EDC

Bjernevej 70

5600 Faaborg

2.595.000 kr.

4/3 rum, 189 m²

Liebha­ve­re­jen­dom med sublim udsigt v Faaborg Fjord

Denne ejendom ligger med en sublim placering med udsigt ned over Faaborg Fjord, lystbådehavnen og videre ind over byen med skoven i baggrunden, en udsigt, der er svær at slå. Der er tale om en ejendom, der er opført i 1928 og siden har været i samme families eje. Den har derfor aldrig været på markedet, så her er virkelig en god mulighed for at erhverve en ejendom med en unik beliggenhed. Fra ejendommen er der kort afstand til Faaborgs mange faciliteter og har man skolesøgende børn, kan de hoppe på skolebussen, der kører lige forbi ejendommen.
Stuehuset har et imponerende boligareal på 189 kvm og en del af dette er den oprindelige stald, der er inddraget til bolig i 2007, hvor man lavede et godt bryggers/grovkøkken, soveværelse og et wellness badeværelse med spabad og bruseniche. Fra denne del af boligen er der udgang til stalden, der har 8 bokse, et fyrrum og et depotrum, ligesom der er udgang til det rummelige værksted med porte. Fra bryggerset går man ind i den oprindelige del af boligen, der er indrettet med en entré med indgang til et ældre spisekøkken, og den rummelige stue. Herfra er der en billedsmuk udsigt ud over fjorden, en udsigt, der ændrer sig i takt med at årstider og vejret skifter. Sommeren forlænges i udestuen og der kan udsigten naturligvis også nydes i fulde drag. Stuehusets førstesal er indrettet med et stort soveværelse med fransk altan samt endnu et rummeligt værelse, begge med den fortryllende udsigt i første parket til vandet.
Til ejendommen hører ca. 3,3 ha. jord, der ligger omkring ejendommen, og som evt. kan indrettes med folde eller evt. forpagtes væk m.v., ligesom der er en carport, et maskinhus og en løsdriftsstald, så her er gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Her er ligeledes anlagt en stor gårdsplads med ral og en hyggelig have med græsplæne og dekorative buske og træer. Hvis I vil vågne op til denne enestående udsigt hver morgen, så skynd jer at tage fat i os for yderligere oplysninger og/eller en fremvisning.

Selvstændig ejendomsmægler er en livsstil

At sælge eller købe bolig er en af de største begivenheder i ens liv - denne begivenhed elsker jeg at være en del af & hjælpe mine kunder godt videre.

Søren B. Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sa@edc.dk30 71 73 8362 61 48 00EDC Faaborg