Villa fra EDC

Damtoften 35

5600 Faaborg

1.800.000 kr.

7/6 rum, 202 m²

Masser af plads og den skønneste beliggenhed ud til en park

Lad os bare indrømme, at huset ikke ser ud af det helt store fra gadesiden. Det er pænt og nydeligt, men synes mere ordinært end det er i virkeligheden. Når I træder indenfor, opdager I husets høje her­lig­heds­vær­di, og hvor rummeligt det er med en etage mere, som er skjult fra gaden. Huset er opført på en skrænt og byder på boligareal i halvandet plan plus disponible rum. I kan se frem til i alt fem værelser, to badeværelser og et stort dejligt opholdsrum med åbent køkken og udgang til en kæmpestor terrasse, der er løftet over terræn. En del af terrassen er overdækket, og resten er under åben himmel. Udover terrassedør i stuen er der også skydedør fra to værelser.

I underetagen er der foruden to værelser et stort multirum, som er ideelt til alt fra festlokale til hobbyrum og kontor. Desuden er her badeværelse, viktualierum, vaskerum og et disponibelt rum. Det er virkelig sådan en ejendom, hvor det er nemt at forestille sig, hvor meget alle medlemmerne af en stor familie kan udfolde sig, ligesom her kunne bo flere generationer under samme tag.

Nede i baghaven er der masser af plads og endnu mere i den dejlige park, der støder op til grunden. Fra terrassen og stuevinduerne kan I nyde udsigten til parken, hvor der ofte går får. Det er særdeles hyggeligt at have hele dette rekreative grønne område til den ene side, når beliggenheden samtidig er særdeles central i Faaborg med kort afstand til skole, indkøb og byliv med kulturtilbud, spisesteder og det hyggelige miljø ved havnen.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Perregaard

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE

claus@edc.dk40 11 29 9862 61 48 00EDC Faaborg