Villa fra EDC

Reventlowsvej 17, Korinth

5600 Faaborg

6/4 rum, 170 m²
Solgt

Rummelig ejendom med godt lysindfald og med uforstyrret have.

Rummelig ejendom der er velegnet til den pladskrævende familie. Landsbyliv og legekammerater, frisk luft og omgivelser, der indbyder til at gå på opdagelse. Korinth er en lille hyggelig landsby, der ligger i hverdagsvenlig afstand af Faaborg, er både naturskøn og har et aktivt og uforpligtende fællesskab, som betyder, at der er plads til, at både børn og voksne kan føle sig hjemme. Brugsen har f.eks. åbent alle ugens dage, ligesom byen byder på idrætshal, boldbaner, biograf mm. Næsten alle kender alle - og det er skægt og trygt at vokse op i et miljø, hvor der er mulighed for at bevæge sig ud i verden på egen hånd. For na­turin­ter­es­se­re­de er der et rigt fugle- og dyreliv i og omkring de nærliggende søer - Arreskov Sø, Nørre Sø og Brændegård sø, hvor der bl.a. også holder havørne til.

Huset ligger godt - midt i det hele, og alligevel uforstyrret i en dejlig have, der er præcis så idyllisk, som landsbyhaver skal være. Der er plads til at lege, til at læne sig tilbage på terrassen og til at etablere en lille køkkenhave, hvis man har lyst.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig på: En god entré, et fint køkken med spiseplads, spise- og opholdsstue, endnu en dejlig stor stue (tidl. for­ret­nings­lo­ka­le, registreret som indbygget udhus i BBR), toilet og baggang med trappe til 1. sal. På 1.sal finder man 2 gavlværelser samt et kvistværelse, badeværelse samt et fint opholdsrum / værelse med skabsplads. Lyst og hyggeligt - charmerende atmosfære og velholdte, gedigne kvadratmeter, som I kan flytte direkte ind i. Flotte trægulve i stuerne - ind­byg­nings­spots i den ene. Fyr- og vaskerum og disponibel plads i kælder. Ejendommen opvarmes ved et Træpillefyr. Her er tillige indkørsel til stor garage med integreret udhus samt en stor parklignende baghave.

Endvidere kort køreafstand til Faaborg, Svendborg og Odense.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
56004000
Boligareal
170 m²
Kælder
16 m²
Vægtet areal
197 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.070 m²
Antal etager
3
Byggeår
1900
Energimærke
F
Liggetid
1216 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Brejnholt Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

mikael@edc.dk40 11 29 49EDC Faaborg

EDC Faaborg

Kanalvej 2, 5600 Faaborg

560@edc.dk62 61 48 00