Villa fra EDC

Søren Lundsvej 7, Horne

5600 Faaborg

695.000 kr.

4/3 rum, 112 m²

Charmerende og yderst velholdt villa tæt til indkøb, skole mm.

Denne charmerende ejendom ligger rolig placeret nær gadekæret i Horne, der er en landsby der emmer af idyl, som samtidig har meget at byde på. Huset kan opnå fleksbolig status og vil derved også kunne anvendes som fritidshus.

I 1997 blev denne charmerende ejendom totalrenoveret med respekt for dets oprindelses år (1894). Kun skelettet stod tilbage, så alt fra gulv til loft og taget med er fra 1997 - her blev desuden etableret gulvvarme i bryggers, køkken, badeværelse og entré.

Der blev skabt en planløsning, som er perfekt til en mindre familie eller den større, da der er mulighed for at indrette den uudnyttede del af førstesalen og her skabe flere værelser som supplement til det, der allerede er indrettet heroppe. I stueplan er der yderligere soveværelse, værelse, badeværelse og bryggers plus naturligvis opholdsarealet, der består af stue og køkken, der ligger i åbent forløb.

Grunden har også meget at byde på. I får her et dejligt flisebelagt område med læ og sol, hvor I kan sidde og nyde udelivet. Der er også en ekstra bygning til værksted, hvor der er opsat varmepumpe. Kan også bruges til træningsrum eller atelier. Ved siden af er der et ekstra skur til cykler og andre effekter. Haven byder på frugtbuske og pæretræer, ligesom her er mulighed for at anlægge nyttehave. Grunden ligger ret højt, så I har en skøn udsigt til blandt andet Svanninge Bakker.

I byen er der både skole, børnehave og en sportsklub, der udbyder adskillige traditionelle idrætsgrene og også de moderne som padel og det interaktive spil LÜ. Køb­mands­bu­tik­ken er populær og særdeles velassorteret, så det er ikke nødvendigt at køre langt efter dagligvarer. I for­sam­lings­hu­set holdes arrangementer, og I kan selv låne det til jeres egne. Afstanden til flere strande er få kilometer, og der er kun godt seks til Faaborg

Ønsker du et hus i rigtig god stand, med atmosfære ude som inde, så er dette lige noget for dig. Kontakt os allerede i dag på tlf: 62 61 48 00 - så booker vi en fremvisning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Brejnholt Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

mikael@edc.dk40 11 29 4962 61 48 00EDC Faaborg