Villa fra EDC

Svendborgvej 17

5600 Faaborg

4/2 rum, 134 m²
Solgt

Er I til skøn natur, have og strand er Svendborgvej 17 huset for jer!

Her er mulighederne mange. Både med henblik på huset, men også mulighederne omkring.

Beliggenheden er mis­un­del­ses­vær­dig dejlig med kort afstand til det meste. Nærheden til vandet spiller en væsentlig rolle. I kan se det fra jeres hus. Lige overfor har I Klinteparken, Faaborgs bedste badestrand, så I kan hurtigt snuppe jer en dukkert morgen eller aften. I har et par hundrede meter til sport­sak­ti­vi­te­ter som fodbold, tennis og padel. Der er tre hundrede meter til nærmeste supermarked, og børnene kan vælge mellem folkeskole og friskole. Når I skal ind til centrum af Faaborg og nyde bylivet, kan I gå langs vandet ad Langelinie, der desuden fører en forbi havnebadet samt Faaborgs havnemiljø med kanaler og lystbådehavn - så turen er en ren fornøjelse.

Villaen rummer samlet 134 kvm. beboelse, der i dag er delt op i to lejligheder. Stu­e­lej­lig­he­den rummer 77 kvm. og 1.sals lejligheden rummer 57 kvm. Desuden er der 77 kvm. tør og anvendelig kælder, med vaske- og opbevaringsrum. Fælles for begge lejligheder er flotte trægulve, god loftshøjde, et fantastisk lysindfald samt en fantastisk udsigt, hvor man kan se til Bjørnø og betragte indsejlingen til Fåborg fjord samt livet ved Klinteparken.

Svendborgvej 17 egner sig perfekt som hjem for både 2 generationer eller man kan sidde til en billig husleje ved at bebo den ene lejlighed selv og leje den anden ud eller man kan søge om en flexbolig status og anvende det som ferielejlighed.

Villaen opvarmes i dag af oliefyr. Dog er det muligt at få installeret fjernvarme, da det ligger i fortovet. Tilbud på fjernvarme tilslutning er indhentet. Kontakt EDC for at hører nærmere herom.
Ejendommen bliver desuden inden overtagelse se­pe­rat­klo­a­ke­ret på sælgers regning.

Begge lejligheder rummer fordelingsgang med adgang til køkken, badeværelse, et soveværelse samt en stor stue der giver mulighed for at inddrage noget af den til værelser, hvis behovet er for det.

Haven er af overkommelig størrelse, så den er nem at passe i hverdagen.

Derudover hører der en garage til på 28 kvm. samt et værksted med plads til opbevaring og anvendelse som værksted.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
56004876
Boligareal
134 m²
Kælder
77 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
412 m²
Antal etager
2
Byggeår
1940
Energimærke
E
Liggetid
268 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Brejnholt Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

mikael@edc.dk40 11 29 49EDC Faaborg

EDC Faaborg

Kanalvej 2, 5600 Faaborg

560@edc.dk62 61 48 00