Villa fra EDC

Tjørnevej 7, Korinth

5600 Faaborg

4/3 rum, 115 m²
Solgt

Hyggeligt hus med stort værksted og en skøn have!

Et dejligt hus med masser af charme og atmosfære fra 1898, der siden er blevet renoveret med respekt for opførselsåret. Fælles for alle rummene er højt til loftet og et dejligt lysindfald. Der er solfanger på taget, og huset har i det hele taget fulgt med tiden, så man fornemmer tidens tern og en al­le­steds­nær­væ­ren­de varm karakter. Her er blevet levet og hygget.
Huset er indrettet med opholdsrum i stueplan hvor køkken og stue ligger ved siden af hinanden, begge med plads til spiseafdeling. I den renoverede fløj er der badeværelse, bryggers og et dejligt lyst disponibelt rum der evt. kan bruges til gæsteværelse, kreativt værksted mm. På 1.salen finder man ydermere repos og tre værelser.

Haven er som en oase med rigt fugle- og dyreliv. Her er bålplads, drivhus og nyttehave udover de mange steder, hvor man kan sidde og nyde de grønne omgivelser, sollyset og den friske luft - Det vil være oplagt at tilføje et shelter. Ejendommens signaturtræ er den store eg. Desuden er der i haven nøddetræer og andre dejlige planter, så udelivet kan leves i fulde drag i den frodige have.

Til huset hører et udhus på 34 kvm. i god stand med høj rejsning. Det har en god størrelse, så det er muligt at installere lift, hvis man har interesse for biler, motorcykler eller det kan anvendes som snedker/kreaværksted mm.

Korinth er et markant sted i den sydfynske kulturhistorie og er nu en hyggelig by med 1.000 indbyggere, der nyder godt af kulturhus, biograf og Dagli’Brugsen plus dagplejere og en sportsklub, der har fitness, fodbold og petanque på programmet. I kan også gøre brug af de naturskønne områder, der ligger lige uden for døren, hvad enten i er til en cykel- eller gåtur via naturstien mellem Ringe og Korinth eller via den nedlagte jernbane fra Korinth til Faaborg. Endvidere hvis man ønsker en længere udflugt er det muligt at tilgå Øhavsstien igennem Svanninge Bjerge og Bakker. Ruterne bringer jer forbi historiske steder og masser af skøn natur langs enge med græssende køer og snoede vandløb.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
56004640
Boligareal
115 m²
Kælder
9 m²
Vægtet areal
130 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
973 m²
Antal etager
1
Byggeår
1898
Ombygget
1968
Energimærke
F
Liggetid
524 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Brejnholt Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

mikael@edc.dk40 11 29 49EDC Faaborg

EDC Faaborg

Kanalvej 2, 5600 Faaborg

560@edc.dk62 61 48 00