Villa fra EDC

Vinkelvej 6, Korinth

5600 Faaborg

645.000 kr.

4/3 rum, 121 m²

Perfekt førstegangskøb eller til udlejning

Denne charmerende bolig er perfekt som første-gangs-køb til den unge familie, med husleje som ikke er større end at bo til leje. Boligen ligger på stille vej, midt i Korinth med mulighed for at klare de daglige indkøb lokalt og ellers blot 10 minutter til skønne Faaborg.

121 m2 bolig i 2 plan med præsentabel entre med den fine gamle trappe til tagetagen. Dejligt køkken, hvor fronterne/lågerne er skiftet i 2010. Køkkenet har en god størrelse, her er godt med skabsplads, mulighed for spiseplads og udgang til stor, lækker træterrasse. Lys og super hyggelig stue med plankegulv og mulighed for installation af brændeovn. Endnu en stue eller soveværelse som den bruges til, af nuværende ejer. Også her er der plankegulv og dobbelt fransk dør til stuen. På tagetagen er 2 pæne værelser samt flot badeværelse fra 2010 med travertin fliser, gulvvarme og bruseniche. I kælderen er der vaskerum og mulighed for at få vasketøjet op at hænge. Her kunne sagtens indrettes værksted til hobby, ligesom der er plads til diverse opbevaring.

For en bedre varmeøkonomi er ejendommen blevet hul­mur­si­so­le­ret og efterisoleret på loftet. Også i Korinth arbejdes der på at få fjernvarme til området, jfr. kommunens varmeplan. Der er søgt renove­rings­pul­je til ejendommen og inden udgangen af 2023 gives der 50% tilskud til udskiftning af bl.a. fuger i murværk (op til kr. 89.728).

Rigtig hyggelig og privat have, som er anlagt så den er nem at holde og med stor ny terrasse i hele husets bredde. Dobbelt carport med plads til 2 biler, cykler og andet. Korinth er et god sted at bo, her er Kulturhus bl.a med biograf og forskellige arrangementer, dejlig natur og Dagli'Brugsen og pizzeria. Korinth Hallen med et bredt udbud af aktiviteter for store som små.

Med kunderne i centrum

Det handler ikke kun om mursten, men når sælger og køber er glade og tilfredse, så ved jeg at vi er lykkedes.

Channe Broholm

Indehaver - ejendomsmægler, MDE

broholm@edc.dk61 20 17 2362 62 44 55EDC Channe Broholm