Villa fra EDC

Engelsvej 2, Kirke Søby

5610 Assens

695.000 kr.

4/3 rum, 108 m²

Pæn og velholdt ejendom i et plan

Pæn og velholdt ejendom beliggende med kort afstand til Assens, Glamsbjerg og Ebberup som alle indeholder skole og gode ind­købs­mu­lig­he­der. Her er kun 10 minutter til Assens by hvor man kan køre igennem butiksgaden og direkte ned til flere skønne strande. Ligeledes er der også kun 10 minutter til Glamsbjerg by som også indeholder alle hverdagens fornødenheder. - Off. transport indenfor gåafstand til landevejen mellem Assens og Odense.

Her føler man sig ugeneret da ejendommen er beliggende ud til marker og med god udsigt til åbne vidder.

Ejendommen indeholder fin, lys entré med god skabsplads til overtøj. Herfra er der adgang til stor spise- og opholdsstue med god plads til familien og med udgang til overdækket terrasse. Fra entreen er der endvidere adgang til godt værelse, originalt badeværelse med gulvvarme og i en god størrelse.

Fint soveværelse med indbygget skabsvæg og med udsigt til marker, køkkenet er fra 2011 og med god skabs- og bordplads. Her er mulighed for en lille spisekrog. Videre er der endnu en entré/mellemgang med adgang til mindre vaskerum. Fra entre/mellemgangen er der også adgang til tidligere garage, som i dag er lukket og indeholder disponibelt rum som evt. kan etableres til endnu et godt værelse. Derudover er der fyrrum hvor husets træpillefyr står. - Sælger har indhentet tilbud på varmepumpe som evt. forslag til ændring af varmekilden.

Udenfor er der flere gode kroge og man kan se, at haven er holdt. Her er et fint værksted med plads til hobby. Her er også et fint orangeri som kun er 2 år gammelt.

Derudover er der et godt redskabsrum, ældre hønsehus, drivhus, bålplads og et brændeskur.

Brændeovnen er fra 2012 (skorstenen er afblændet men kan nemt reetableres)
Pillefyret er fra 2016.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Aksglæde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sak@edc.dk61 20 89 4364 71 31 50EDC Assens