Villa fra EDC

Lerbjergvej 44, Saltofte

5610 Assens

1.295.000 kr.

6 rum, 224 m²

Velholdt villa beliggende i hyggelig landsby

Beliggenheden her er god, for man er både dejlig ugeneret og del af en velfungerende landsby med borgerforening, forsamlingshus og nabohjælp. Her er cykelafstand til Ebberup Skole (4 km), som er en god, populær skole. På en varm sommerdag kan man nemt gå en tur til stranden (2 km) og få sig en dukkert eller bare ligge på stranden og nyde solens stråler. Skal der handles ind er der gode muligheder i både Ebberup og Assens.

Boligen som fremstår meget velholdt er beliggende i hyggelig landsby og med kun 5 km til butiksgaden i Assens, og opvarmes med fjernvarme.

Huset er oprindeligt bygget i 1. plan og har i 1978 fået etableret 1. salen.

Til ejendommen er der fin carport i forlængelse af en garage og værksted. Fra carporten kan man gå direkte ind i husets bryggers/grovkøkken uden at blive våd hvis det skulle regne. I bryggers/grovkøkken er der viktualierum og god plads til overtøj. Herfra er der videre adgang til godt spisekøkken, fra køkken er der videre adgang til fordelergang og entré. Her er der gæstetoilet med gulvvarme som fremstår originalt, badeværelse med gulvvarme, kar og brus som ligeledes fremstår originalt, værelse med indbygget skab, soveværelse med indbygget skabe og værelser hvor man har placeret trappe til 1. salen. I stueplan er der ligeledes en stor spise- og opholdsstue med udgang til vestvendt terrasse.

1. salen indeholder god stor repos med skabsvæg og med adgang til 2 store gavlværelser, fra reposen er der videre adgang til godt opholdsrum og husets 5. værelse. Opholdsrummet på 1. sal er blevet brugt til massere af hygge og samvær. Her er der blevet holdt mange fester og fødselsdagen igennem tiden.

Udenfor er der udover, carport, garage og værksted, Dejlig have med frugttræer, god terrasse og køkkenhave.

Med fibernet

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Aksglæde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sak@edc.dk61 20 89 4364 71 31 50EDC Assens