Villa fra EDC

Nørregade 43

5620 Glamsbjerg

950.000 kr.

4/3 rum, 162 m²
Ny Pris

Godt værksted/udhus med plads til opbevaring.

Velholdt ejendom i Glamsbjerg by med stor grund og udhusbygning på 110 m2. Ejendommen som er i 2 plan har under 500 meter til gode ind­købs­mu­lig­he­der, friskole, folkeskole, 10. klassescenter, HHX og STX, børnehaver og mange fri­tids­fa­ci­li­te­ter. gå afstand til Kren­gerup­sko­ven samt kort afstand til Vestfyns golfbane. 25 km til Odense.

Boligen består af godt bryggers med gulvtæppe og vaskeplads, badeværelse med bruser, lyse klinker og gulvvarme,dejligt køkken med spisekrog og parketgulv, stor vinkelstue med gulvtæppe, listeloft og spindeltrappe til 1. salen, mindre entre med parketgulv. Hele stueplan har fritliggende bjælker og en super god lofthøjde.

1. salen indeholder repos med lislteloft, 2 gode ens børneværelser med gulvtæppe, samt et stort soveværelse med skabsvæg, gulvtæppe og udgang til hyggelig svalegang.

Stort muret udhus på 110 m2 med værksted, 3 disp. rum samt stort loftrum til opbevaring. Træcarport, brostensbelagt gårdsplads mellem boligen og udhuset, overdækket terrasse mod sydøst, en rigtig hyggelig have med god plads, drivhus, køkkenhave, blomsterbede samt masser af græsplæne.

En super spændende ejendom med sjæl og rigtig god afstand til skoler og idræts­fa­ci­li­te­ter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Rye

Indehaver, ejendomsmægler MDE

rye@edc.dk61 20 67 0461 20 67 04EDC Haarby/Broby