Villa fra EDC

Rosenparken 3

5620 Glamsbjerg

3.300.000 kr.

4/3 rum, 187 m²
Nyhed

Fantastisk og flot villa med en spændende indretning og virkelig god beliggenhed i et lukket vænge

Her på Rosenparken 3 i Glamsbjerg får du nu mulighed for at eje en meget flot villa med en skøn beliggenhed i et attraktivt kvarter. Villaen er et miljøvenligt træhus med solceller (Energimærke A2010) beliggende i et lukket vænge, hvor man fornemmer en særlig ro og stilhed, især når man befinder sig i den hyggelige og ugenerede have.

Samtidig er man med denne beliggenhed tæt på både skov, skole og indkøb. Der er således kun 600 meter til Glamsbjerg Friskole, ca. 1,5 kilometer til både Glamsbjerg Skole og gymnasium med bl.a. både STX og HHX. Herudover er der ca. 750 meter til hallen og friluftsbadet, ligesom der ligger flere ind­købs­mu­lig­he­der kun 1,3 kilometer væk. Kren­gerup­sko­ven ligger nærmest lige i baghaven med rig mulighed for gå-, løbe- og cykelture eller en tur på Fyns smukkeste golfbane. Dertil kommer de gode til­kør­sels­for­hold til motorvejen, som du kan nå på kun 15 minutter.

Også indenfor er villaen et kapitel for sig - en fantastisk villa fra 2008 med 187 veldisponerede kvadratmeter, gulvvarme i hele huset og en anderledes og spændende indretning. Her giver rammerne virkelig mulighed for nærvær med bl.a. det store køkkenalrum som husets hjerte, hvor loftet er ført højt til kip og man får en unik rumfornemmelse, som ikke findes i enhver villa.

Kvadratmeterne fordeler sig på et stort, lyst køkkenalrum med plads til at kombinere både madlavning og ef­ter­mid­dags­hyg­ge. I åben forbindelse til spi­se­af­de­lin­gen ligger den hyggelige opholdsstue også med en god størrelse. Her har man således en afdeling med god plads til gæster og bør­ne­fød­sels­da­ge. Alrummet ligger også i åben forbindelse til dét, der i dag fungerer som et åbent kontor, men som også nemt kan laves til et ekstra værelse. I denne del af huset er der endvidere 2 rigtig gode børneværelser og badeværelse med bruseniche. Herudover for­æl­dre­af­de­ling med stort soveværelse med eget walk-in og badeværelse med bruseniche og kar. Foruden dette findes også et godt bryggers med plads til overtøjet og va­ske­fa­ci­li­te­ter samt en pæn og åben entré. Over bryggerset og badeværelset har man en mindre hems, hvorfra der via lem er adgang til husets Genvex-anlæg.

Fra de fleste af husets rum, både opholdsrum og værelser, er der udgang til den store terrasse og til haven.

Haven er dejlig uforstyrret med flere gode terrasser, bl.a. en stor syd-vestvendt terrasse, hvor man om sommeren kan nyde solen fra den står op, og til den sænker sig bag trætoppene sent om aftenen. I den hyggelige have er der god plads til, at børnene kan slå sig løs, mens forældrene kan sidde på den store terrasse og nyde solens varme stråler. I haven også et skur med plads til diverse haveredskaber.

Udenfor er der 25 m2 indbygget carport og et rigtig fint indbygget udhus på 13 m2 med god plads til opbevaring.

Så leder du og familien efter en spændende villa, som både har en fantastisk beliggenhed i et skønt vænge og ikke mindst en moderne og veludnyttet villa? Så kunne Rosenparken 3 helt sikkert være et besøg værd. Kontakt derfor EDC Assens allerede i dag på telefon 64713150 for en fremvisning.

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens