Villa fra EDC

Toftevej 3, Glamsdalen

5620 Glamsbjerg

775.000 kr.

3/2 rum, 112 m²

Charmerende villa med god beliggenhed i lukket vænget

Der er stil over denne villa, der ligger i et hyggeligt vænge. Boligen har virkelig charme og atmosfære og byder på en dejlig have med god plads og tæt på skøn natur. Huset er den perfekte bolig for livsnyderen, der ønsker en kort afstand til både natur, skole, indkøb og sportsplads, som man som familie skal bruge i hverdagen.

Udefra præsenterer huset sig pænt med røde sten og rød pudset endegavl og delvis nyere vinduer. Huset har blandt andet ældre, men malet køkken og skøn stue med plankegulve. I stuen er der et dejligt lysindfald. Dertil kommer, at der er 2 gode store værelser på 1. sal.

Til boligen er der en god stor have på lidt over 1.200 m2. Haven er omkranset med hæk og hermed rimelig ugenert fra naboen. Samtidig er der lavet en stor nyere terrasse ved boligen samt en mindre hyggeterrasse mod haven. Derudover er der to ældre udhuse på grunden.

Huset, der er opført i 1954 - er på 112 m2 samt 10 m2 kælder. Kvadratmeterne fordeler sig på et pænt bryggers med adgang til værksted samt pænt ældre, men lyst badeværelse med bruseniche. Hyggeligt køkken med adgang til den dejlige, lyse stue med plankegulve. Fra køkkenet er der endvidere adgang til entréen, hvorfra der er trappe til 1. sal. Samtidig adgang til kælderen, der er indrettet med et disponibelt rum.

Førstesalen er indrettet med fordelingsgang med adgang til et godt værelse samt soveværelse – i soveværelset er der sat en væg op, så der er et walk-in closet.

Blot få minutters gang fra boligen finder du Glamsbjerg By, som indeholder alt hvad der er brug for i hverdagen – uddannelse og indkøb. Hvis man går op langs Søndergade, møder man først Glamsbjerg børnehus med pas­nings­ord­nin­ger til de mindste, dernæst Vestfyns gymnasium, efterfulgt af både Glamsbjerg skolen og Glamsbjerg fri- og efterskolen. Længere oppe af vejen på Nørregade finder du VUC.

Foruden alle Glamsbjergs ud­dan­nel­ses­til­bud, rummer Glamsbjerg også alt hvad man har brug for i hverdagen, så som indkøb ved bl.a. ABC og Rema - derudover Dansk Outlet, Biograf, friluftsbad, golfbane, Krengerup skoven, 15 min. til badestranden i Havnebyen Assens eller i Brydegård, og meget meget mere.

Bestil en fremvisning allerede i dag og få mere information om denne fine bolig og byen.

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens