Villa fra EDC

Ebberupvej 27

5631 Ebberup

1.495.000 kr.

8/6 rum, 180 m²

Centralt beliggende villa med spændende tilbygning fra 2015

Midt i Ebberup by med gåafstand til skole, børnehave og indkøb samt 5 min. kørsel fra Assens ligger denne spændende villa med i alt 180 m2 bolig – inkl. en spændende tilbygning fra 2015 på 58 m2.

Med sin gode beliggenhed i Ebberup By, er man tæt på natur og vandet, men samtidig kort afstand til alle dagligdagens faciliteter. Der er således kun 800 meter til Sparkøbmanden. Her er også kun 650 meter til Ebberup Skole, hvor børnene kan gå helt fra vuggestuen over børnehaven indtil 9. klasse. Så for børnefamilien kan det lette en ellers travl hverdagsmorgen, når børnene I alle alder kan tage til samme skole. Desuden er der kun 35 minutters kørsel til Odenses gågader.

Selve boligen fremstår både lys, hyggelig og indbydende, men samtidig får villaen et moderne tvist med den nye tilbygning, hvor stilen komplimenterer boligen på bedste vis. Her er således både flot plankegulv i den hyggelige stue og charmerende værelser på 1. sal samt den nye del med gulvvarme, gode store værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers. Dette har gjort indretningen langt mere funktionel end traditionelt!

Boligen indeholder:
Stort bryggers med flere store ovenlysvinduer, som giver et dejligt lysindfald. Her er der rigelig plads til at hele familien kan have både vinterjakkerne og støvlerne stående fremme og stadig føle der er rigelig plads. Fra bryggerset er der adgang til godt stort værelse samt soveværelse med walk-in. Dertil lækkert badeværelse samt gæstetoilet.

Fra bryggerset er der endvidere adgang til den originale beboelse med ældre, men funktionelt køkken, de klassiske 2 stuer én suite med plankegulv og skønt lysindfald fra de store vinduer. Her er der fin plads når familie og venner kommer på besøg, da der er plads til spisebord, hvor man kan sidde med vennerne samlet til en hyggelig middag. Efter middagen kan man så trække ind til opholdsstuen, hvor man kan nyde resten af aftenen i sofaen. Desuden pæn entre med god trappe til 1. sal.

1. sal indeholder: Repos med adgang til 3 gode, store værelser, hvor børnene kan få deres helt egen afdeling.

Til villaen er der en 844 m2 grund med en stor overdækket terrasse i forbindelse med boligen samt en stor carport med adgang fra Topshøj.

Virkelig en spændende villa der er et besøg værd!

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens