Villa fra EDC

Højtoften 7

5631 Ebberup

5/4 rum, 156 m²
Solgt

Flot renoveret og ind­flyt­nings­klar villa!

Fjernvarmen er netop lagt ind og energimærket går derfor fra D til C jf. ener­gi­mærk­nings­rap­por­ten.

Centralt i Ebberup by, finder du denne dejlige 70´er villa beliggende i børnevenligt kvarter og på lukket vej, som har gennemgået en gennemgribende renovering. Boligen ligger i gåafstand til god skole, børnehave og idrætsanlæg, som kan nåes via trygt stisystem. Børnene kan gå til forskellige fri­tidsak­ti­vi­te­ter som fodbold, håndbold og gymnastik.
Endvidere finder man Spar Supermarked ca. 800 meter fra ejendommen. Man kan være i Odense på ca. 40 minutter og mo­tor­vejs­net­tet kan nås på ca. 30 minutter.

Ejendommen har været igennem en gennemgribende renovering og fremstår derfor fuldstændig ind­flyt­nings­klar. Her er blandt andet skiftet tag, vinduer af mahogni, opført ny tilbygning, ordnet badeværelse, køkken, skiftet gulve og meget mere.

Denne flotte ejendom indeholder godt bryggers med god skabs- og bordplads (halvdelen af bryggerset er tilbygning). Herfra er der adgang til god forældre-afdeling med eget badeværelse med brus og gulvvarme samt et godt soveværelse. Videre fra bryggerset er der adgang til skønt og lyst køkkenalrum.

Køkkenet er fra HTH og er skiftet i perioden. Her er der masser af plads til familielivet og sammenkomster. Alrummet ligger i åben forbindelse til den hyggelige opholdsstue. Fra opholdsrummet er der udgang til dejlig terrasse. Fra alrummet er der videre adgang til fordelingsgang kombineret med hovedentre. Her er der adgang til husets 2. badeværelse, som også er renoveret og med brus og gulvvarme. Via for­de­lings­gan­gen er der adgang til 3 gode værelser - alle i en god størrelse og hvor der er skiftet gulve.
Udenfor er der en dejlig stor indkørsel med plads til flere biler, opbevaring mv. Udover en god stor indkørsel er der etableret en stor carport med plads til 3 biler. Herudover er der en gammel carport, som i dag er lukket af til værksted/redskabsrum.

Til ejendommen er der også en meget hyggelig og velindrettet have. Her har man sol hele dagen. Haven er indrettet med flere gode hyggekroge, hvor man nemt kan læne sig tilbage og nyde tilværelsen. Haven er også dejlig lukket af, så du har masser af privatliv, trods den bynære beliggenhed.

Ejendommen er blevet hul­mur­si­so­le­ret i 2022.

Her er separeret regn og spildevand og fibernet.

Så ønsker du en ejendom i dejligt kvarter, hvor du blot skal flytte ind? Så er Højtoften 7 ejendommen for dig! Kontakt EDC Assens på telefon tlf. 64 71 31 50 for en fremvisning!

Fakta om Assens (40.646 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.685 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.024 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.153 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
56103611
Boligareal
156 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.005 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Ombygget
2011
Energimærke
D
Liggetid
431 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simone Damborg Aistrup

Ejendomsmægler MDE

sda@edc.dk21 32 55 96EDC Assens

EDC Assens

Østergade 45, 5610 Assens

561@edc.dk64 71 31 50