Villa fra EDC

Assensvej 449, Faldsled

5642 Millinge

875.000 kr.

4/3 rum, 123 m²

Tæt ved vandet, skoven og kun 10 km fra Faaborg

Pæn ejendom i 3 plan beliggene centralt i Falsled få hundre meter fra vandet. I Falsled findes en hyggellig bådhavn, Falsled kro, flere små butikker og spisesteder samt gode bademuligheder langs byen. Fra byen er der kun 10 km til Faaborg og 5-6 km til Haarby, hvor der begge steder er gode ind­købs­mu­lig­he­der.

Boligen indeholder entre med trappe til 1. salen og parketgulv, godt indrettet lyst køkken med parketgulv, godt med skuffeplads og gipsloft, stort værelse med panelloft, dejlig stue med listeloft og adgang til stor østvendt udestue med plankegulv. Fra køkkenet går man ligeledes ud i bryggers med klinkegulv, listeloft og bagindgang, samt badeværelse med bruseniche og klinkegulv.

1. salen består af stort soveværelse med parketgulv, samt repos med gulvtæppe og børneværelse med listeloft.

Kælderen som har nedgang fra køkkenet består af et mindre fyrrum hvor gasfyret er placeret, samt 2 disp. rum med støbt gulv.

Ejendommen er beliggende på 1380 m2 stor grund, som mest består af græsplæne, lidt frugttræer, et godt drivhus og flere gode udhuse. Desuden en god træcarport i indkørslen. Stor per­le­stens­belagt indkørsel med gode par­ke­rings­for­hold.

En rigtig spændende ejendom midt i Falsled tæt ved vandet og skoven, som giver gode muligheder for at unge førs­te­gangs­kø­be­re.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Rye

Indehaver, ejendomsmægler MDE

rye@edc.dk61 20 67 0461 20 67 04EDC Haarby/Broby