Villa fra EDC

Nørrevænget 7, Allested

5672 Broby

3.995.000 kr.

5/4 rum, 165 m²

Meget velholdt blandet bolig og er­hverv­se­jen­dom, kun få km. fra Odense.

Lys villa kombineret med er­hverv­se­jen­dom beliggende i Faaborg-Midtfyn kommune, tæt ved motorvejen mod Odense og Svendborg. Villaen er beliggende i Allested-Vejle, som blandt andet byder på folkeskole, børnehave, idræts­fa­ci­li­te­ter, natur samt en Dagligbrugs og Løgismoses lokale butik.


Denne flotte bolig fra 1978 blev total renoveret i 2007. Trappen til kælderen som er formstøbt på stedet, samt hele kælderen er færdiggjort i 2013. Villaen har træ-alu vinduer og døre, samt blådæmpet vingetegl på taget. Murværket er lavet med indfarvet vandskuring.
Ejendommen er forsynet med jordvarme og solceller. Villaen opvarmes med gulvvarme i alle rum med undtagelse af de 3 soveværelser i stueplan.


?Boligen består af entre med direkte adgang til stort køkken-alrum med inventar fra Multiform, Vola og ATAG-hvidevarer i børstet stål.
Rummeligt køkken med mange skabe og skuffer samt ”Quooker” ved øen med 2 vaske.
Fra køkkenet er der direkte adgang til en lys stue som er adskilt med en glasvæg fra køkkenet.
Fra stuen er der udgang til Syd/vest vendt træterrasse, hvor der er indbygget højtalere i udhænget, spot på væggen og i bed. Desuden 2 værelser samt et stort badeværelse.
Badeværelset er rummeligt med armatur fra Vola i børstet rustfri stål samt et skab fra Multiform. Stor bruseniche med plads til to personer, vægmonteret toilet samt to frithængende håndvaske.
”Master bedroom” med ”walk in” og egen udgang til den syd/vest vendte træterrasse. Endnu et værelse er placeret ved køkkenet med vindue mod gårdspladsen.


Kælderetagen byder på mange muligheder og består af bryggers/teknik rum i et med vaskerum.
Bryggerset har plads til vaskemaskine, tørretumbler med integreret vaskeskab og stålbordplader med formstøbt vask.
Stor lys indgang, 2 disponible rum hvoraf det ene rum anvendes til værelse.
Lyst badeværelse med ege­træs­bord­pla­de m/vask, bruseniche med Vola armatur i børstet rustfri stål samt vægmonteret toilet. Desuden opholdsstue og et vin-rum med køl.
Badeværelset og vinrummet har store flotte glasdøre.
Super anvendelig kælder, der dog ikke er godkendt til beboelse, men som resten af villaen fremstår i høj kvalitet og udførelse.


Til ejendommen findes der også en muret garagebygning med 3 el porte, en stor værk­steds­byg­ning med støbt gulv med loft til kip.
Værkstedet opvarmes med træ-fyr.
I forbindelse med værkstedet findes en stor åben overdækket lager hal samt en lukket lagerhal. Derudover findes der endnu et udhus med et rum som opvarmes af el. Alle udhusbygninger er i god stand og særdeles anvendelige til forskellige erhverv.
Stor og bred per­le­stens­belagt indkørsel med par­ke­rings­plad­ser samt stor privat have med flere terrasser.
En super spændende ejendom….
?

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Rye

Indehaver, ejendomsmægler MDE

rye@edc.dk61 20 67 0461 20 67 04EDC Haarby/Broby