Villa fra EDC

Strandhuse 16, Strandhuse

5762 Vester Skerninge

995.000 kr.

3/2 rum, 121 m²
FLEXBOLIG MULIGT

Flexbolig med havudsigt

Turen går ad de smalle snoede veje over den skønne natur med udsigt til det Sydfynske Øhav til man lander i Fjellebroen med den hyggelige marina. Man fornemmer virkelig, at roen sænker sig - især når den smukke natur omgiver en. Men alligevel er her kun 5 minutters kørsel til indkøb i Ulbølle og 20 minutters kørsel til både Faaborg og Svendborg!

Her står dette ældre hus med en skøn udsigt over marker og det sydfynske øhav. Boligen, der er i ældre stand, er fra 1900 med 121 m2 beboelse og 23 m2 udhus. Grunden på 355 m2 er nemt anlagt med græs, og det er nemt at finde en skøn plet i haven, hvor den smukke udsigt kan nydes på en skøn solskinsdag.

Boligen indeholder: Entré med trappe til 1. sal og adgang til husets stue, hvorfra man kan sidde i sofaen eller ved spisebordet og nyde udsigten over marker med havet i baggrunden. Her er god plads til, at hele familien kan være samlet. Fra både entréen og stuen er der adgang til køkkenet med videre adgang til soveværelse og badeværelse. I stueetagen er der yderligere en baggang med udgang til baghaven samt et viktualierum.

1. sal indeholder: En god repos med skabsplads samt et stort værelse, hvor der fra kvisten er en fantastisk udsigt mod vandet!

Så for den familie, som ønsker at bo tæt på naturen, kan dette meget vel være et godt bud på drømmeboligen.

Tøv derfor ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag hos EDC Assens på 64713150 og oplev ejendommen og de skønne omgivelser.

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens