Villa fra EDC

Gl. Nyborgvej 52, Trunderup

5772 Kværndrup

1.895.000 kr.

6/4 rum, 203 m²
Solgt

Flot ejendom med mange muligheder

Vi har nu fornøjelsen af at kunne udbyde ”det gamle Mejeri” i Trunderup til salg. Efter tiden som mejeri, har såvel boligen som udbygninger fået foretaget en gennemgribende renovering/modernisering, som kan danne ramme for den moderne og kva­li­tets­be­vid­ste familie.

Boligen består af 203 veludnyttede bo­lig­kva­drat­me­ter med tilhørende 24 kvadratmeter yderst brugbar kælder.
Boligen består af pæn og præsentabel entre, tre sammenhængende stuer, hvoraf den ene sagtens kan bruges som soveværelse. Pænt og lyst køkken fra 2010, med både god skabs-/bordplads. Der findes ligeledes et pænt badeværelse med god bruseniche.

Førstesalen består af en stor repos, med god udnyttet skabsvæg med plads til god opbevaring, to gode værelser samt soveværelse. Ligeledes er der også et pænt badeværelse med bruseniche på førstesalen.

Kælderen består af et stort disponibel rum som er kombineret vaske- og fyrrum samt ekstra disponibelt rum.
Der forefindes gulvvarme i hele stueetagen samt på badeværelse på 1. salen.

Udover en bolig i ind­flyt­nings­klar stand, er der ligeledes tilhørende 560 kvadratmeter udhusbygninger. (registreret som erhverv). Hele bygningen har fået nyt tag i år 2017 og er med delvis nyere vinduer samt pudset/vandskuret facade.

Perfekt til den selvstændige entreprenør, tømrer, anlægsgartner, mekaniker (god loftshøjde) eller blot til den pladskrævende hobby.

Alt i alt en særdeles flot og ind­flyt­nings­klar ejendom med central beliggenhed og med kort afstand til alle tænkelige faciliteter.

Ring allerede i dag og book en fremvisning på tlf. 62 62 44 55 – vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmet er rammen om livet

Det med at gøre sit bedste - at gøre lidt mere, end man behøver - gælder alt i livet. For alt, hvad der er værd at gøre, er værd at gøre ordentligt.

Anders Abildgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

abildgaard@edc.dk61 20 33 1162 62 44 55EDC Channe Broholm