Villa fra EDC

Albanivej 45, Nørre Lyndelse

5792 Årslev

1.550.000 kr.

4/3 rum, 158 m²

Flot rød­sten­se­jen­dom på stor grund i Nr. Lyndelse

Her får du en ualmindelig smuk rød­sten­se­jen­dom fra dengang, hvor der var håndværk til. Ejendommen er opført i 1928, med flotte murede gesimser og flot tag fra 2013. Er du til den ældre charmerende stil og drømmer du om at sætte dit eget præg på din kommende bolig, så læs videre her. . .

Det flotte indgangsparti viser vej til husets præsentable entré og byder gæster velkommen. 2 sammenhængende stuer med plankegulv og ældre, men absolut funktionelt køkken med spiseplads. Drømmer I om det store åbne køkken-alrum, skulle der være god mulighed for det, evt. ved at inddrage nuværende soveværelse til køkkenet. Pænt stort soveværelse og herfra direkte adgang til husets badeværelse. Lyst badeværelse, som senest er renoveret i år 2000, her er gulvvarme og bruseniche. Der er ligeledes adgang fra entreen til badeværelset. Praktisk bryggers med gulvvarme og med direkte adgang til garagen. Bryggerset er ikke indregnet i boligarealet, så ejendommen føles større. Tagetagen har tidligere været udlejet og derfor indrettet som en lille lejlighed. Her er stor lys stue, værelse, ældre køkken og toilet. Alle væggene er lette på tagetagen og indretningen kan derfor nemt ændres. Her kan blive plads til 3 gode værelser og måske endnu et badeværelse. Udover garagen er uudnyttet loftsrum, perfekt til opbevaring, kufferter m.v.

Man vil renovere ejendommen i nogen grad, men du kan sagtens bo her, mens det står på!

Endvidere 30 m2 viktu­a­liekæl­der og 45 m2 garage som er sammenbygget med boligen. Faktisk en stor grund som ligger helt privat og ugenert bag ejendommen. Her er frugttræer, drivhus og sol det meste af dagen. Indkørsel med plads til 2 biler. Herfra kan børnene cykle sikkert til skole, da der er adgang til cykelsti lige ved siden af ejendommen. I Nr. Lyndelse er 2 skoler, sportshal og mulighed for at klare de daglige indkøb lokalt. Nem adgang til motorvejen og blot 12 minutter til Odense.

Med kunderne i centrum

Det handler ikke kun om mursten, men når sælger og køber er glade og tilfredse, så ved jeg at vi er lykkedes.

Channe Broholm

Indehaver - ejendomsmægler, MDE

broholm@edc.dk61 20 17 2362 62 44 55EDC Channe Broholm