Villa fra EDC

Kogsbøllevej 31, Kogsbølle

5800 Nyborg

775.000 kr.

8/5 rum, 145 m²

Ejendom med et væld af muligheder

Er det en ejendom med et væld af muligheder der søges?
Så er denne ejendom muligvis det rigtige. Vi har fået Kogsbølles tidligere køb­mands­for­ret­ning til salg. Dette betyder at der her er en ejendom, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for udnyttelsen af pladsen. Foruden boligarealet på 145m² er der de gamle butikslokaler med tilhørende lager, som udgør 175m².
Boligarealet er indrettet med entré med adgang til husets 1. sal, lille toilet, køkken med plads til lille spiseplads, eller med mulighed for at inddrage en stue, og lave køkken/alrum, og 3 stuer i forlængelse af hinanden. Fra stueplan er der adgang til tidligere butikslokaler. På huset 1. sal, er der repos, soveværelse i fin størrelse, lille badeværelse og 3 værelse.
Til ejendommen er der garage og en fin størrelse have
Er du interesseret i at se boligen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ulrich Gammelholm

Filialchef, ejendomsmægler

uha@edc.dk20 15 05 0365 31 32 42EDC Poul Erik Bech