Villa fra EDC

Eskemosevej 4, Refsvindinge

5853 Ørbæk

1.195.000 kr.

6/4 rum, 220 m²

BUD ØNSKES

Det er ikke så meget den gode plads, som gør denne landvilla til noget særligt. Heller ikke den rolige beliggenhed i et naturskønt område knap syv kilometer uden for Nyborg gør i sidste ende udslaget. Det er alle disse kvaliteter, pakket ind i en klassisk byggeri fra 1948, der tilsammen bør få jer til at holde ekstra øje med huset her.

Nøjagtig som foreskrevet af periodens populære byggeskik er ejendommen æstetisk mådeholden og nærmest symmetrisk opført i røde mursten. Ejendommen består i den forbindelse af to indbyrdes forbundne bygninger med hver sit høje sadeltag, og det står jer eksempelvis frit for at benytte den ene del til bolig og den anden til erhverv.

Netop på grund af sin udformning byder villaen indadtil på en meget interessant rumfordeling, hvor I har endda rigtig fine muligheder for at føje mange af husets disponible kvadratmeter til boligens leverum. Oprenoveringen er allerede på nuværende tidspunkt nået et godt stykke, men arbejdet mangler lige det sidste for at nå til vejs ende.

For mange vil boligen følge en enten velkendt eller intuitivt genkendelig planløsning. Værelserne er nemlig placeret på første sal, så de gode opholdsrum kan lukrere på den gavmilde plads i stueplan. Disse består af køkken-alrum og stue i åbent forløb, og selvom afdelingen er moderne, føjer de synlige, sortmalede loftsbjælker alligevel lidt rustik charme til rum­for­nem­mel­sen. I køkkenet har træ­bord­pla­der­ne og de fine fyldningslåger præcis samme funktion. Øverst får I tre værelser foruden et stort, delvist renoveret rum, som endda har udgang til altan. Bryggers og fyrrum er placeret i den lille mellembygning, der fuger ejendommens to dele sammen. Endelig er der endvidere et badeværelse på hver etage.

Med den landlige beliggenhed følger en nydelig udsigt over det om­kring­lig­gen­de marklandskab, og det samme gør en gammel, flot opvokset have. Det primære udemiljø består af en stor, hævet træterrasse på sydsiden af huset. En del af terrassen er overdækket, så det er lækkert og et ganske gennemtænkt haverum, der møder jer.

Praktiske fornødenheder findes i Refsvindinge og Ørbæk, men ofte vil I foretrække at føje et par kilometer til turen og i stedet sætte kurs mod selve Nyborg. I har god forbindelse til Hovedvej 8 og kobler jer dermed også nemt på landstrafikken med fem minutters kørsel til E20.

Kontakt os for en fremvisning.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ulrich Gammelholm

Filialchef, ejendomsmægler

uha@edc.dk20 15 05 0365 31 32 42EDC Poul Erik Bech