Villa fra EDC

Hesselhavevej 1

5856 Ryslinge

2.250.000 kr.

5/4 rum, 206 m²
Nyhed
81 visninger de seneste 24 timer

Skøn ejendom, med sjæl og rigtig god plads

I den skønneste have i "den gamle del" af Ryslinge, ligger denne fantastiske ejendom. En ejendom fra dengang hvor der var godt håndværk til, med fine detaljer og løbende vedligeholdt med respekt for den oprindelige stil. Med sine 206 m2 bolig den perfekte bolig til familien med børn, hvor børnene kan gå i skole herfra.

Træd indenfor i den pæne entre med god plads til overtøjet, ligesom der er trappe til tagetagen. Boligen byder bl.a. på god loftshøjde, lækre plankegulve og mulighed for at lave stort køkken-alrum, hvis I drømmer om det. Stor, lys vinkelstue som ligger op til køkkenet, som også har en god størrelse og med spiseplads. Grovkøkken. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse + walk-in. Husets badeværelse, er velholdt, lyst, her er gulvvarme samt bruseniche. Bryggers med adgang fra ejendommens bagside med vaskemaskine m.v. Fordelergang med fliser og herfra adgang til garage, med mulighed for at gå tørskoet indenfor med dagens indkøb. Rummelig tagetage med stort repos, hvor der evt. kan indrettes hyggekrog eller hjemmekontor. 3 værelser, alle i god størrelse.

Fjernvarmen er på vej til Ryslinge og ejendommen her er også tilmeldt - forventet tilslutning inden udgangen af 2023!

43 m2 garage/værksted er bare super lækkert og giver en masse muligheder. Ejendommen ligger på hjørnegrund og føltes større end den er og med fin afstand til naboer. I haven er sol fra morgen til aften, udsigt til skov og stor dejlig vestvendt terrasse. I haven er der frugttræer, drivhus og højbede som skaber en god stemning i haven. Ryslinge ligger blot 5 km fra Ringe og motorvej, her er 2 skoler, sportshal og mulighed for at klare de daglige indkøb lokalt. Her er dejlig natur, som indbyder til en gå eller løbetur og cykelsti til Ringe, så man kan cykle ad sikker vej.

Er I til den charmerende, hyggelige stil så vil I elske Hesselhavevej - vi lover at I ikke bliver skuffet.

Med kunderne i centrum

Det handler ikke kun om mursten, men når sælger og køber er glade og tilfredse, så ved jeg at vi er lykkedes.

Channe Broholm

Indehaver - ejendomsmægler, MDE

broholm@edc.dk61 20 17 2362 62 44 55EDC Channe Broholm