Villa fra EDC

Lillegårdsvej 4, Tressebølle

5953 Tranekær

595.000 kr.

4/3 rum, 98 m²

Hyggeligt landhus i smukke og fredelige omgivelser

For personer, som søger fred og ro i naturskønne omgivelser, vil det være en god ide at se nærmere på dette hyggelige landhus. Huset ligger placeret ved lille bivej, med ganske få naboer, og med udsigt over markerne til godset Nedergaard. Det hyggelige hus fremtræder pænt med et helt nyt sort Metrotile Qube ståltag med tilhørende nye vindskeder, sternbrædder og ny zinktagrende. Alt sammen til en værdi af kr. 165.000. En god og fornuftig investering, som vores sælger har fået foretaget for at sikre huset mod vind og vejrlig. Desværre er situationen blevet sådan, at han ikke selv fortsat skal nyde at bo i huset.

Indvendig bærer huset præg af, at de fleste forandringer er foretaget for omkring 25 år siden, men rammerne er gode for den kommende ejer af dette dejlige sted midt i den langelandske natur. Grunden er på over 4.500 m2, og har for blot nogle få år siden været et prægtigt nærmest parklignende haveanlæg (se evt. luftfoto fra 2010 i vores sag), som de senere år er vokset lidt rigeligt til. Foruden boligen er der en havestue, stor overdækket terrasse, carport, garage og et stort udhus/værksted.

Huset opvarmes med brændeovn, suppleret med luft-til-luft varmepumpe og elradiatorer. Ved ændring i BBR af varmekilde til primært opvarmning med el vil der kunne opnåes nedsat elafgift, jvf. gældende regler. Yderligere oplysninger hos mægler.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benny Boesgaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

bb@edc.dk20 31 35 7362 51 24 11EDC Poul Erik Bech, Langeland