Villa fra EDC

Lille Risevej 23

5970 Ærøskøbing

595.000 kr.

6/5 rum, 170 m²
Ny Pris

Stort og skønt hus kun 3,5 km. fra charmerende Ærøskøbing

I den lille hyggelige landsby, Lille Rise, finder du denne vidunderlige plet. Huset, der efter sigende er landsbyens gamle købmandsgård, er en 170 m2 ind­flyt­nings­klar bolig med tilhørende 75 m2 anneks/værksted/garage. Huset byder på en stor og lækker solrig og helt ugenert gårdhave. Derudover har huset en dejlig stor have, der omkrandser huset og giver et smukt view over markederne.
Bor man her, bor man centralt på Ærø, og fra huset er der ikke langt til noget. Man kan nemt smutte ad cykelstien og tage den flotte tur via ”Nevrestien” langs vandet indtil Ærøskøbing, eller ad bagvejen gennem Kragnæs til Marstal.

Huset indeholder i stueplan: Indgang fra terrassen til stort bryggers med rigelig plads til vaskemaskine og tørretumbler, lækkert køkken installeret i 2020 med klinkegulv og stenbordplade, meget stor lys opholdsstue med lysindfald fra begge sider af huset, med hyggelig brændeovn, samt programmerbar højeffektiv varmepumpe. Derudover er der to værelser, hvor det ene også kan bruges som entré, og der er fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseniche og toilet.
Via god åben trappe fra stuen kommer man til 1. salen, hvor der er 3 gode lyse værelser, det ene med loft til kip, og her er der endnu et badeværelse med bruseniche og toilet.

Man har mulighed for at sætte sit eget præg på huset med den sidste finish, men overordnet fremstår huset imødekommende, pænt, med lyse venlige rum, god loftshøjde og synlige loftsbjælker i stueetagen.

I sidebygningen som er i rimelig stand, er der en fin garage samt et stort disponibelt, isoleret og højloftet rum som er delvist klargjort. Det også her man finder husets rumlige værksted.

Køber man dette hus, får man rigtig meget for pengene! Vi glæder os til at vise huset frem, så tøv ikke med at kontakte os!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Ole Iskau

Salg og Vurdering. Bosiddende på Ærø

ole.iskau@edc.dk24 42 25 7263 22 22 22EDC Askær & Nøhr