Villa fra EDC

Carl Plougs Vej 37

6000 Kolding

1.795.000 kr.

5/3 rum, 146 m²

Sælger ønsker at modtage bud på ejendommen.

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen indenfor på Carl Plougs Vej 37, 6000 Kolding!

Ejendommen er beliggende i et roligt børnevenligt kvarter, nær sportspladser, dag­lig­va­re­bu­tik­ker og Sdr. Vang skolen, hvor det ligger i overskuelig gåafstand eller hvis man vil hoppe på cyklen.

Boligen fordeler sig over to plan og strækker sig over 146 kvm. jf. BBR. med en større have med flere hyggekroge. Til boligen er der også et værksted.

Vi starter i boligens entre, og fra gangen går vi ind til boligens køkken, hvor der er gennemgang til boligens store bryggers, samt det ene toilet. Herfra har du også udgang ud til haven. Går vi tilbage gennem køkken, ud til gangen, kan vi indtræde i boligens større spisestue. Her er der rig mulighed for at kunne samle familien til en dejlig middag efter en lang dag, og efter der er blevet ryddet af bordet, kan man samle familien til en god film i stuen. Fra stuen kan vi komme tilbage ud til gangen, hvor vi fører jer ind i husets kontorværelse, hvilket giver mulighed for hjem­me­ar­bejds­da­ge, som flere og flere har. Rummet er af dejlig størrelse, så det vil også kunne egne sig som børneværelse. Fra værelset er der udgang til haven. Nu går vi op ad trapperne til husets første sal, hvor der er tre værelser af god størrelse og boligens badeværelse. Her er der rig mulighed for at trække sig tilbage bag en lukket dør.

Udover det er det et dejligt hus, som giver mange muligheder for at kunne forme selv. I får en dejlig have, hvor drømme kan udleves, samle familien til en rigtig lækker grill aften på terrassen, når vejret ellers tillader dette, og eller spise gode blommer fra de to blommetræer.

Der er ikke sirligt anlagte bede, som skal passes, her leves og nydes. Der er masser af plads til boldspil og leg på plænen, med gode træer til at kunne klatre eller lege i.

I kryd­derur­te­ha­ven er der mynte, citronmelisse, merian, peberrod, rabarber, humle og lidt jordbær. Midtvejs i haven findes en hyggelig bålplads samt plads til grillen, hvor der også er et redskabsskur med plads til hynder m.m. Nu kommer vi til den mere spiselige afdeling: Hindbær-, ribs- og solbærbuske. Ved de tre gode æbletræer kan indrettes hyggekrog med hængekøje, stole/bord med udsyn til de store højbede med grøntsager.

I drivhuset er en vinranke, tomater, agurker og peberfrugter. Langs hønsehegnet er der lidt flere hindbærbuske. Ved siden af det lille legehus er der sørme også et pæretræ som byder på tre forskellige sorter. Nu til bagerst af den helt fantastiske eventyrlige have, er der en indhegnet hønsegård og hønsehus. Huset er er ryddet og rengjort, så ny ejer kan selv vælge at putte høns, brænde eller redskaber i huset.

Kolding er min hjemmebane.

Med et stort netværk og lokaltkendskab, kan jeg tilbyde de bedste forudsætninger for et godt salg.

Mathias Schomann

Ejendomsmægler, MDE

masch@edc.dk40 10 20 1758 58 74 77EDC Domus