Villa fra EDC

Gl Stationsvej 2, Bramdrupdam

6000 Kolding

2.095.000 kr.

3/2 rum, 126 m²

Charmerende villa der løbende er renoveret

Beliggende på Gl. Stationsvej i Bramdrupdam, befinder man sig tæt Bramdrupdam Skole, indkøb, dag­in­sti­tu­tio­ner, fri­tidsak­ti­vi­te­ter samt er der kort afstand til det naturskønne område, Ma­ri­e­lund­sko­ven. Du har også Kolding Storcenter inden for kort afstand, som byder på et hav af shopping muligheder og cafébesøg. Herfra har du heller ikke langt til mo­tor­vejs­net­tet og Kolding Centrum. Med andre ord, har du alle hverdagens fornødenheder inden for kort afstand.

Denne skønne ejendom byder på hele 191 etagemeter, fordelt ud på 3 plan og her skal der fremhæves at der er:
1. Træ/alu vinduer fra 2017 og tag fra 2018
2. KVIK-køkken samt ny trappe, begge fra 2021.
3. Nyrenoveret badeværelse fra 2022.
Velkommen indenfor i villaens entré, hvor der er godt med op­be­va­rings­plads til familiens overtøj. Herfra føres du ind hjertet af huset, køkkenalrummet, som med et nyt KVIK-køkken fra 2021, som supplerer godt til de perfekte rammer for familiens samlingspunkt. Fra køkkenet er der åben forbindelse til stuen, som i 2018 gennemgik en renovering så det i dag fremstår yderst moderne med et flot plankegulv, en New York inspireret murstensvæg og en brændeovn som er med til at skabe et hyggeligt samlingspunkt for familien en kold efterårsaften.
Førstesalen byder på to lyse og gode værelser, som huser de helt rigtige rammer for et roligt og afslappende miljø til et soveværelse. Her mangler der lige det sidste finish. Kælderen byder på 2 disponible værelser, et badeværelse samt et bryggers. Der er tilhørende en dejlig stor have, hvor der er masser af plads til hyggelige fa­mi­lie­ak­ti­vi­te­ter en lun sommerdag. Der er tilhørende en overdækket terrasse fra 2019.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Vinum Madsen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

mvm@edc.dk25 53 04 9258 58 71 53EDC Poul Erik Bech